"Φινάλε" για δύο πριν την πρεμιέρα

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 20:00

Τριγμούς στο… σανίδι του Θεσσαλικού Θεάτρου προκάλεσαν δύο «αποχωρήσεις» συντελεστών, «αποχωρήσεις» -που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- δεν ήταν βελούδινες και σημειώθηκαν λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης της Κεντρικής Σκηνής «Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια».

Πρόκειται για έναν ηθοποιό και μία βοηθό σκηνοθέτη-σκηνοθέτη που, ενώ συμμετείχαν ο καθένας από το δικό του πόστο στη νέα παραγωγή του Θεσσαλικού, αλλά και σε άλλη μία παράσταση του φημισμένου θεάτρου που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, όπως επισήμανε στην «Ε» η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου κ. Κυριακή Σπανού, εξέφρασαν τη θέλησή τους να αποχωρήσουν από το σχήμα, κάτι που δέχτηκε το ΘΘ. Μάλιστα -σύμφωνα πάντα με την κ. Σπανού- αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες ώστε να βρεθούν οι αντικαταστάτες για τους ρόλους που ερμηνεύει ο ηθοποιός κάτι που επιτεύχθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό του Θεάτρου. Ο πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου κ. Νίκος Καλτσάς τόνισε στην «Ε» ότι πρόκειται για διευκόλυνση επαγγελματικού τύπου, αφού το συμβόλαιο των δύο παιδιών έληγε στο τέλος Φεβρουαρίου και ήθελαν χρόνο προς αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης. Επισήμανε ακόμη πως αμφότεροι θα πληρωθούν στο ακέραιο το συμβόλαιό τους παρά το πρόωρο τέλος της συνεργασίας.

Βέβαια εγείρονται τα ερωτήματα τι είδους προγραμματισμός υπήρξε, αφού ο ηθοποιός συμμετείχε σε δύο παραστάσεις, ενώ είχε στο μυαλό του να αποχωρήσει από το Θεσσαλικό, αλλά και γιατί το Θεσσαλικό πληρώνει δύο συντελεστές που έχουν θέσει τον εαυτό τους εκτός Θεσσαλικού Θεάτρου, αφ’ ης στιγμής μάλιστα που πληρώνει και αντικαταστάτη...

Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass