Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2019 16:14

Γιορτινά μαθήματα της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου

Η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου ντύνεται στα γιορτινά της και διοργανώνει ανοιχτά μαθήματα των τάξεων της Σχολής από τις 17 έως και τις 20 Δεκεμβρίου.

Τα ανοιχτά μαθήματα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής, την κανονική ημέρα και ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων, απευθύνονται στους γονείς των μαθητών, αλλά και σε κάθε φίλο του χορού που θέλει να παρακολουθήσει την πραγμάτωση και εξέλιξη ενός μαθήματος κλασικού ή σύγχρονου χορού.

Διδάσκουν: Ρίτσα Ζαχαρία, Νικολέτα Μπατζαλέξη, Βασιλική Σουλτούκη, Αθηνά Μανώλη.

Στο τέλος του ανοιχτού μαθήματος της κάθε τάξης απονέμεται στους μαθητές το πιστοποιητικό παρακολούθησης για το περσινό εκπαιδευτικό έτος 2018-2019.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα των ανοιχτών μαθημάτων στο τηλέφωνο 2410-256.464.

* * *

Εγκαινιάζεται αύριο η έκθεση «Δημιουργώ για τη Φλόγα»

O Σύλλογος Εικαστικών Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει έκθεση εικαστικών δημιουργημάτων με τίτλο «Δημιουργώ για τη Φλόγα», με φιλανθρωπικό σκοπό για τον σύλλογο Φλόγα, γονείς παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, από αύριο Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 7 μ.μ., θα γίνει και μια σχετική ενημέρωση για τον Σύλλογο «Φλόγα», από τον εκπρόσωπό της στη Λάρισας κ. Δημήτριο Μπλιάμπλια.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης από Τρίτη έως και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου: Πρωί 11-1 και απόγευμα 6-9.

* * *

Εκδήλωση αύριο του Συνδέσμου Ρουμελιωτών

Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών Ν. Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε εορταστική απογευματινή εκδήλωση στο αίθριο του Κέντρου «Φρούριο» Λάρισας, αύριο, στις 5:30 το απόγευμα. Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η συγγραφέας και ποιήτρια, Άννα Μανωλοπούλου, η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Το παραμύθι του Θεόφιλου Χατζημιχαήλ (λαϊκός ζωγράφος)». Πληροφορίες για την εκδήλωση: Παπαγεωργίου Γεωργία τηλ. 6978-218.004 και Ρίζου Κατερίνα τηλ. 6972-099.694 (απογευματινές ώρες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass