Συναυλία Ζιώγαλα για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2019 15:44
Οι κ.κ. Σταύρος Κουκουλιός, Σοφία Χατζηπλή, Χρήστος Μπασαγιάννης Οι κ.κ. Σταύρος Κουκουλιός, Σοφία Χατζηπλή, Χρήστος Μπασαγιάννης

 «Νοιάζομαι και προσφέρω» τιτλοφορείται η πρωτοβουλία του Δήμου Φαρσάλων για την ενδυνάμωση του κοινωνικού πλαισίου δράσης του, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο και την ανάγκη για στήριξη.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, θα διεξαχθεί συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Ζιώγαλα, όπου οι πολίτες, αντί εισιτηρίου, θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φαρσάλων.

Για την πρωτοβουλία αυτή, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου η αντιδήμαρχος, αρμόδια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. Σοφία Χατζηπλή, πλαισιωμένη από τον αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Κουκουλιό και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων κ. Χρήστο Μπασαγιάννη.

Η κ. Χατζηπλή στην τοποθέτησή της ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «είναι γνωστό σε όλους μας ότι τα τελευταία χρόνια η χώρα μας μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Μία κρίση που έχει φέρει σε δυσμενή θέση μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, για τη στήριξη των οποίων το μεγαλύτερο βάρος σήκωσαν οι δήμοι, απλώνοντας ένα ευρύ κοινωνικό δίχτυ προστασίας.

Ενόψει των άγιων ημερών που έρχονται, ο Δήμος Φαρσάλων εντείνει τις κοινωνικές του δράσεις με πρόσθετες παροχές. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Σάββατο, στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, διοργανώνεται συναυλία με τον αγαπημένο ερμηνευτή Νίκο Ζιώγαλα. Αντί εισιτηρίου, ζητάμε από τους πολίτες να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που αυτές τις ημέρες πρέπει να πάρουν μία ιδιαίτερη χαρά. Η χαρά αυτή θα έρθει και με ένα πιο πλούσιο τραπέζι, αλλά προπαντός με το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αγάπη των συμπολιτών.

Με δεδομένη τη μεγάλη ανταπόκριση από φορείς και ιδιώτες σ’ αυτή την προσπάθεια τους οποίους και ευχαριστώ, έχω βαθιά πεποίθηση πως

και αυτή η πρωτοβουλία θα στεφθεί με επιτυχία» κατέληξε η αντιδήμαρχος Φαρσάλων.

ΣΤΟ ΝΑΡΘΑΚΙ

Στο μεταξύ σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν την Τρίτη φορείς του Ναρθακίου και συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γυναικών Ναρθακίου «Η Άρτεμις» και η Τοπική Κοινότητα Ναρθακίου.

Με πρωτοβουλία τους, συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία και παρέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων και στην υπεύθυνη αντιδήμαρχο κ. Σοφία Χατζηπλή, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναρθακίου κ. Θανάσης Λελεντζής.

Η κ. Χατζηπλή ευχαρίστησε τον κ. Λελεντζή, τονίζοντας πως πρόκειται για μία προσπάθεια που οφείλει να βρει μιμητές.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass