Ευχές με νότες στο ΔΩΛ

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Μικτή Χορωδία

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2019 16:24

Ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι σ’ όλο τον κόσμο, απ’ την Ελλάδα στη Σικελία, στη Γερμανία, στη Ρωσία, στην Ουκρανία, στην Ισπανία, στη Γαλλία, και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τη Λατινική Αμερική περιλάμβανε η χριστουγεννιάτικη συναυλία που έδωσε χθες η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του ΔΩΛ και Ορχηστρικού Συνόλου, στο οποίο συμμετείχαν δώδεκα εξαίρετοι μουσικοί της Λάρισας.

Με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία οι χορωδίες του ΔΩΛ έστειλαν τις ευχές τους για τις άγιες μέρες, παρουσιάζοντας στο κοινό της Λάρισας ένα πρόγραμμα που ετοίμασαν με πολλή αγάπη και μεράκι, το οποίο περιλάμβανε κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ύμνους και κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο και στο οποίο «Άγγελοι της γης», άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με μια φωνή υμνούν τον ερχομό του Θεανθρώπου, ένα ταξίδι με οδηγό τα τραγούδια και τους ύμνους της Θείας Γέννησης. Μελωδίες υπέροχες, λαμπερές μα και κατανυκτικές, που φέρνουν το χαρμόσυνο μήνυμα της χριστιανοσύνης, ενώ προαναγγέλλουν και την έλευση του νέου χρόνου, ζεσταίνοντας τις καρδιές των ανθρώπων.

Ως σολίστ συμμετείχαν η Γιώτα Κοντού (soprano), η Αμαλία Σδρόλια (mezzo soprano), και στο πιάνο η Ιωάννα Σιοπούδη, ενώ διηύθυνε ο Δημήτρης Καρβούνης. Η συναυλία, που δόθηκε στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ, ήταν ενταγμένη στo πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass