Τίμησαν τους συγχωριανούς τους

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2015 23:42

 

* Εκδήλωση που αφορούσε την αναγνώριση και την απόδοση τιμής σε τρεις ανθρώπους που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο χωριό, διοργάνωσαν ο Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων «Ο Ζευς», ο ΜΕΣΚ «Όλυμπος» και το δημοτικό διαμέρισμα Καρυάς.

Οι άνθρωποι που τιμήθηκαν είναι ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Λυών 2 Αθανάσιος Ριζάκης του Δημητρίου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε από αυτόν τον τόπο για να βρεθεί στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Την παρουσίασή του έκανε η πρόεδρος του συλλόγου Καρυωτών Λάρισας «Ο Ζευς» Μαρία Τσιρώνη - Λαπούση, που είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Τιμήθηκε επίσης και ο κ. Ιωάννης Λέφας. Ένας ακάματος άνθρωπος του πνεύματος, πολυγραφότατος ιστορικός συγγραφέας, καθηγητής και ποιητής από την Καλλιθέα της Ολυμπίας, που αγάπησε το χωριό σαν δική του πατρίδα και χάρισε ένα πλούσιο φωτογραφικό αρχείο που θα μείνει στην ιστορία του χωριού. Την παρουσίασή του έκανε ο κ. Γιώργος Σερλέτης

Τιμήθηκε επίσης και ο κ. Απόστολος Παπαϊωάννου. Ο αγαπητός σε όλους δάσκαλος, ο οραματιστής, ο εμπνευστής, ο ιδρυτής του ΜΕΣΚ «Όλυμπος». Την παρουσίασή του έκανε ο κ. Δήμος Δάσσιος.

«Η επιλογή όσων τιμήθηκαν ήταν τυχαία και καμιά σχέση δεν έχει με το μέγεθος της προσφοράς του καθενός σε αυτό το μικρό χωριό», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass