Συλλεκτική κάρτα μέλους 2020 του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης"

ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Η. ΨΥΧΟΠΑΙΔΗ «ΒΑΖΟ ΜΕ ΑΝΕΜΩΝΕΣ»

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2020 16:06

Στο πλαίσιο των σκοπών του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» που είναι η ηθική και υλική ενίσχυση και συμπαράσταση στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα για την πραγματοποίηση των σκοπών της, καθώς και η διενέργεια πνευματικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων υπό την αιγίδα της Πινακοθήκης που προάγουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αλληλοϋποστήριξη των μελών του Συλλόγου, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να κοσμεί την ετήσια συλλεκτική κάρτα του ένα έργο κάθε φορά από τη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν τη δική τους «Συλλογή».

Για την κάρτα μέλους του 2020 επιλέχθηκε το έργο του Γιάννη Ψυχοπαίδη (1945-) «Βάζο με ανεμώνες», λάδι σε μουσαμά, 41x31 εκ., Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα το οποίο εκτίθεται στην ενότητα «Οικειότητα» της επανασχεδιασμένης έκθεσης της Μόνιμης Συλλογής Κατσίγρα με τίτλο ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ // RE-CONNECT στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά το Playhouse Alelier για την ευγενική χορηγία της συλλεκτικής κάρτας μέλους για το 2020 την οποία επιμελήθηκε το SmallStudio.

Τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» με την επίδειξη της κάρτας μέλους απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια: 20% έκπτωση στο καφέ της Δημοτικής Πινακοθήκης, 15% έκπτωση στο Πωλητήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης και 10% έκπτωση στο Ελεύθερο Εργαστήρι της Δημοτικής Πινακοθήκης όπως επίσης δωρεάν είσοδο σε όλες τις εκθέσεις και εκδηλώσεις του Μουσείου.

Για πληροφορίες, εγγραφές και ανανέωση συνδρομής μελών:

katsigrasmuseumfriends@gmail.com,https://www.facebook.com/katsigrasmuseumfriends και στην κοπή της πίτας του Συλλόγου την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020,στις 6 το απόγευμα στη Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass