Συνεχίζει «Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια»

ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2020 16:00

Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο Θέατρο «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ», με πολύ μεγάλη προσέλευση του θεατρόφιλου κοινού, με το κανονικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα που είναι Πέμπτη Λαϊκή Απογευματινή: 7 μ.μ - Γεν. Είσοδος: 8 ευρώ, Παρασκευή: 9 μ.μ, Σάββατο: 9 μ.μ, Κυριακή: 7 μ.μ), με το εξαιρετικό έργο του σπουδαίου Έλληνα θεατρικού συγγραφέα, Ιάκωβου Καμπανέλλη «Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια», σε σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού.

Το έργο υπήρξε η βάση για το σενάριο της Στέλλας με τη Μελίνα Μερκούρη.

Προηγείται της εποχής του και φτάνει σε μας ανατριχιαστικά σύγχρονο, μιας και το αίτημα της ατομικής ελευθερίας, ιδιαίτερα της γυναίκας σήμερα, ακυρώνεται απ΄ τη βία που ασκείται απέναντί της. Η αντίφαση ελευθερία και δέσμευση στις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως στον έρωτα μοιάζει αιώνια και άλυτη.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ζούμε σε μια εποχή που οι γυναικοκτονίες, ιδιαίτερα αυτές που γίνονται μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, αυξάνουν καθημερινά. Το 2013 ήταν η πρώτη αιτία θανάτου γυναικών στις ηλικίες 16-44 χρονών. Η γυναίκα από την Ινδία ως το Μεξικό, και από την Κύπρο έως την Αμερική είναι το εύκολο θύμα. Αυτό δυστυχώς κάνει την παράσταση επίκαιρη. Η παράσταση εστιάζει σ’ έναν κόσμο όπου το φαίνεσθαι σκοτώνει κάθε χαρά της ζωής. Η γυναίκα είναι ο πρώτος και ο πιο εύκολος στόχος. Οι ελπίδες και τα όνειρα των νέων ανθρώπων γίνονται συντρίμμια και ο ερωτικός πόθος εφιάλτης... Δεν πρόκειται για τον μεταπολεμικό κόσμο, αλλά για τη βιαιότητα του σύγχρονου κόσμου.

Παίζουν αλφαβητικά: Στέλλα Γκίκα, Τάσος Δημητρόπουλος, Χρίστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Ηλέκτρα Μαγγίνα, Αθηνά Σακαλή, Ηρακλής Τζαφέτας.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 12 ευρώ- Προπώληση: 10 ευρώ, Λαϊκή απογευματινή - Φοιτητικό - Συνταξιούχοι (άνω των 65 ετών) - Ομαδικό (άνω 10 ατόμων): 8 ευρώ, Ανέργων - Α.Μ.Ε.Α: 5 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α – Δικαιούχοι επιταγών θεάματος ΟΑΕΔ, Πληροφορίες - κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο του ταμείου: 2410-533.417, καθημερινά: πρωί: 10 π.μ. - 1 μ.μ. και τις ημέρες των παραστάσεων απόγευμα 6 μ.μ. – 9 μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του «Θεσσαλικού Θεάτρου» (ώρες ταμείου) - στο βιβλιοπωλείο «ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΛΤΣΑ» (ώρες καταστημάτων) και στο viva.gr (όλο το 24ωρο). Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass