ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μαθητικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2015 22:00

 

Το artfools Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας άρχισε ήδη να δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για την 8η διοργάνωση που προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου 2016.

Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής που μπορεί ο ενδιαφερόμενος να κατεβάσει μαζί με την αίτηση, από το επίσημο site www.artfoolsvideofestival.gr το φεστιβάλ δέχεται ταινίες μυθοπλασίας διάρκειας μέχρι και 25 λεπτά με καταληκτική ημερομηνία την 30ή Νοεμβρίου 2015.

Παράλληλα άνοιξαν και οι συμμετοχές για το Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, με μέγιστη διάρκεια τα 15 λεπτά. Οι όροι και η αίτηση συμμετοχής θα ανέβουν στο παραπάνω site.

Το artfools Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας εκτός της κεντρικής διοργάνωσης προγραμματίζει και δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις πάντα με κέντρο τον κινηματογράφο. Έτσι μέσα στον Οκτώβρη θα διοργανώσει διήμερο μαθητικού κινηματογράφου, με εισηγήσεις, προβολές και βιωματικά εργαστήρια που θα απευθύνονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Εξάλλου μέσα στο Νοέμβρη η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ φιλοδοξεί να διοργανώσει ημερίδα με θέμα «Το αρχαίο δράμα στον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο». Έχουν ήδη προσκληθεί να παραστούν και να μιλήσουν σημαντικοί άνθρωποι του κινηματογράφου ενώ θα προβληθούν ταινίες με θέμα αρχαίες τραγωδίες που έγιναν κινηματογραφικές ταινίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass