Συναυλία-φόρος τιμής στον Ακη Πάνου

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΩΛ - ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8.30

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2020 18:12

Και τι δεν άκουσαν χθες το βράδυ οι Λαρισαίοι στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης: Τραγούδια της αγάπης και του έρωτα, τραγούδια υπαρξιακά, τραγούδια κοινωνικής κριτικής και τραγούδια μαρτυρίες, όλα γραμμένα από έναν από τους κορυφαίους τραγουδοποιούς του λαϊκού τραγουδιού, τον Ακη Πάνου.

Η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου απέτισε χθες φόρο τιμής στον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας των σπουδαίων δημιουργών, δίπλα στους Βαμβακάρη και Τσιτσάνη, Ακη Πάνου, με μια μεγάλη συναυλία με τίτλο «Θέλω να τα πω». Στη συναυλία που εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Ωδείου το κοινό που κατέκλυσε την Αίθουσα του ΔΩΛ σιγοτραγούδησε τραγούδια όπως «Η ζωή μου όλη», «Ασφαλώς και δεν πρέπει», «Ο τρελός», «Δεν κλαίω για τώρα», «Στο θολωμένο μου μυαλό», «Και τι δεν κάνω» μεταξύ πολλών άλλων.

Την Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής αποτελούν οι Βαγγέλης Τσιαπλές και Κώστας Ταμβακάς-μπουζούκι, Σπύρος Καβαλλιεράτος-κιθάρα, Γιάννης Μακρυγιάννης-κρουστά, Αστέρης Τσέτσιλας-βιολί, μπαγλαμά, Πέτρος Παππάς-φλάουτο, Γιώργος Αγγελάκης-ακορντεόν, Νάνσυ Χατζή-κοντραμπάσο. Στο πιάνο συμμετέχει ο Νίκος Έξαρχος και τραγουδούν ο Αλέξανδρος Τσιωνάς και η Αντωνία Βισβίκη. Φιλική συμμετοχή Δημήτρης Τσιαβές τραγούδι-σαξόφωνο και Γιώργος Μπλούκας τρομπέτα.

*Στη συναυλία παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σούλτης, Πάνος Σάπκας, Θάνος Αδαμόπουλος, Ντίνος Διαμάντος, Γιώργος Ζαούτσος, Γιάννης Αλεξούλης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Γιώργος Δοδοντσάκης, ο θεατράνθρωπος Κώστας Τσιάνος και πάρα πολύς κόσμος.

*Η συναυλία θα επαναληφθεί και σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Εισιτήρια από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Ωδείο. Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και 5 ευρώ τα εισιτήρια για φοιτητές, μαθητές και ανέργους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass