«Η γραμματική των Αποθεμάτων» του Ηλία Γκότση

Παρουσιάζεται το Σάββατο το νέο βιβλίο του επιστημονικού υπεύθυνου στο Τμήμα Εκπαίδευσης ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2020 16:04

Το νέο βιβλίο του επιστημονικού υπεύθυνου στο Τμήμα Εκπαίδευσης ΟΚΑΝΑ Ηλία Γκότση «Η γραμματική των Αποθεμάτων - Η αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης για τη σύνδεση με τα αποθέματα, τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στον Μύλο του Παππά.

Στη βιβλιοπαρουσίαση, την οποία διοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, το Βιβλιοπωλείο Καλτσάς και οι Εκδόσεις «Αρμός», για το βιβλίο θα μιλήσουν η κοινωνιολόγος, στέλεχος Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ Βασιλική Τσιάτα και ο συγγραφέας του βιβλίου Ηλίας Γκότσης. Τη συζήτηση θα συντονίζει η ψυχολόγος, επιστημονική υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ Ειρήνη Κουφάκη.

Καθώς εργαζόμαστε μέσα στα προβλήματα, αντιλαμβανόμαστε τον χωρο-χρόνο, τα τοπία δράσης, το μέσα και το έξω, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον όχι σαν συμπαγείς έννοιες και πραγματικότητες αλλά σαν τεράστιο παζλ, που αποτελείται από εκατομμύρια στιγμές. Ορισμένες από αυτές συνθέτουν εικόνες που μας ακινητοποιούν, καθώς δημιουργούν βεβαιότητες οι οποίες συνδέονται με την υποτίμηση του εαυτού, την αδυναμία ελέγχου και την αδρανοποίηση. Παρόλα αυτά, διατηρούμε τη βεβαιότητα ότι μέσα σε αυτό το απέραντο σύμπαν των στιγμών μπορούν να εντοπιστούν και εκείνες που έχουν συνδεθεί με την έννοια μιας ρωγμής, από την οποία εισέρχεται το απόθεμα, το οξυγόνο ή το φως, μιας σχισμής δηλαδή σε φαινομενικά στέρεες και κυρίαρχες συναισθηματικές διεργασίες, κουλτούρες, εμπειρίες, ιστορίες και αφηγήσεις, που αφήνει να διαφανούν δυνατότητες για μια επανακατασκευή του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την ιστορία μας.….

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Ηλίας Γκότσης είναι κοινωνιολόγος και οικογενειακός-συστημικός θεραπευτής, συγγραφέας, προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΟΚΑΝΑ και επιστημονικός υπεύθυνος στο Τμήμα Εκπαίδευσης ΟΚΑΝΑ σχετικά με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass