Παράλληλες εκδηλώσεις για το περιβάλλον

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2020 15:00

Η «Δρυάς», Σωματείο για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό, διοργανώνει σήμερα Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, δύο παράλληλες εκδηλώσεις για το περιβάλλον.

Η πρώτη αφορά στην παρουσίαση του βιβλίου της καθηγήτριας, διδάκτορος Βιολογίας, πρώην υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και σχολικής συμβούλου Βαρβάρας Παναγιωτίδου «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» και η δεύτερη την έκθεση φωτογραφίας από περιοχές «Φύση 2000» του Κυριάκου Τσίπη.

Το βιβλίο περιλαμβάνει 41 κείμενα που μεταδόθηκαν από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας την περίοδο από τον Φεβρουάριο 2017 έως τον Φεβρουάριο 2019. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο χημικός-περιβαλλοντολόγος Ζήσης Αργυρόπουλος, η φιλόλογος Ευαγγελία Βλαχοστέργιου και η συγγραφέας.

Πριν την παρουσίαση του βιβλίου, θα εγκαινιαστεί στον προθάλαμο του αμφιθεάτρου της Πινακοθήκης η έκθεση φωτογραφίας του Kυριάκου Τσίπη με θέματα από τις «περιοχές Φύση 2000», το Δέλτα του Πηνειού, την Κοιλάδα των Τεμπών, τον Κάτω Όλυμπο και τον Ανατολικό Κίσσαβο.

Ο Κυριάκος Τσίπης είναι δασολόγος με μεταπτυχιακό στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων». Εργάζεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού σχεδιασμού. Ασχολείται επί σειρά ετών με τη φωτογραφία. Διετέλεσε μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας και της ομάδας FPLUS.

Η έκθεση φωτογραφίας θα παραμείνει στον χώρο της Πινακοθήκης για 15 ημέρες. Τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης θα έχει η πρόεδρος του σωματείου «Δρυάς» Κατερίνα Κόσσυβα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass