ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

«Έτσι κι αλλιώς» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2015 8:13

Συναυλία στο κηποθέατρο Αλκαζάρ τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, θα δώσουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, μετά την πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους.

Οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της ελληνικής μουσικής σκηνής, ένωσαν φέτος ξανά τις δυνάμεις τους και τα τραγούδια τους συνεχίζοντας από εκεί που είχαν μείνει πριν χρόνια, με ένα μοίρασμα που τους έλειψε επί σκηνής, όπως έχει λείψει και σε εμάς ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις!

Η μακρόχρονη πορεία των δύο καλλιτεχνών τους έχει εξοπλίσει με πολύτιμα και ανεξάντλητα εφόδια, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. Σε αυτό το υλικό έχουν να προσθέσουν και κάτι νέο, αφού και οι δυο τους έχουν από έναν καινούριο δίσκο, που κυκλοφόρησε στο τέλος της χρονιάς που μόλις έφυγε. Ο Λαυρέντης έχει μαζί του μια.. «Τρύπα στον καιρό.. κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου και ο Γιάννης θα μας τραγουδήσει πως… «O,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούρια τραγούδια.

Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τυμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), SteveTesser (κιθάρα).

Τιμές εισιτηρίων: 13προπώληση, 15 ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, PUBLIC, Παπασωτηρίου, SEVENSPOTS, και τηλεφωνικά στο 11876.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass