ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 33Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ρεσιτάλ πιάνου με την Μαριέττα Θεοτικού

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2015 8:08

 

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκαν από Παρασκευή 3 Ιουλίου έως Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 καθιστώντας την περιοχή της Καρδίτσας κέντρο πλούσιας πνευματικής και καλλιτεχνικής ζύμωσης, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται με νέους καλλιτέχνες από Πέμπτη 27 Αυγούστου έως και 6 Σεπτεμβρίου 2015.

Το 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας συνεχίζεται με το ρεσιτάλ πιάνου της Ελληνίδας πιανίστριας Μαριέττας Θεοτικού, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φιλόμουσοι την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 στις 9:00 το βράδυ στην αίθουσα του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Η Μαριέττα Θεοτικού που ζει και εργάζεται στα Ιωάννινα είναι πιανίστρια η οποία έχει ήδη κερδίσει την προσοχή του μουσικόφιλου κοινού και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές της συνθέσεις.

Στο 33ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, λαμβάνουν μέρος κορυφαίες Χορωδίες, συμφωνικές ορχήστρες, σολίστ οργάνων και Όπερας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας ένα πρόγραμμα που δεν συναντά κανένας σε επαρχιακή πόλη.

Ο κορυφαίος Φεστιβαλικός θεσμός του Νομού για 33 χρόνια καταφέρνει να κρατήσει ζωντανή την Ποιοτική Μουσική , την Κλασική , το Χορωδιακό Τραγούδι στο Νομό Καρδίτσας .

Για την επιτυχία του Φεστιβάλ συμβάλλουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (Περιφέρεια Θεσσαλίας) ο Δήμος Καρδίτσας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδιών και το Ωδείο Καρδίτσας - Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass