«Μοντέρνα Κοκκινοσκουφίτσα» από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Η ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΗ ΟΠΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ YOUTUBE ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2020 16:00

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της αποστολής της και σε συνδυασμό με την ειδική συνθήκη στην οποία αυτό το διάστημα διάγουμε τον βίο μας, ανεβάζει στη σελίδα της, μεγάλες παραγωγές της (όπερες, συναυλίες κοκ).

Το σύνθημα είναι: Ο Πολιτισμός ποτέ δεν κατεβάζει ρολά.

Κάνουμε υπομονή, μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας, και ακούμε: την παιδική όπερα «Μοντέρνα Κοκκινοσκουφίτσα» που ανέβηκε τον Νοέμβριο 2019 στο πλαίσιο του εορτασμού 20 χρόνων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας σε μουσική Μότσαρτ (άριες, ντουέτα και τρίο από τις όπερες: Le Nozze di Figaro, Cosi fan tutte, Die Zauberflοte και Don Giovanni).

Λιμπρέτο (κείμενα και διάλογοι στα ελληνικά) Γρηγόρη Πυριαλάκου, σκηνοθεσία, επιλογή μουσικών κομματιών, επιμέλεια σκηνικών και κοστουμιών Γρηγόρη Πυριαλάκου, διεύθυνση Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας Χρήστος Κτιστάκης.

Παίζουν: Βασιλική Ποζίδου – Μητέρα και Γιαγιά (καθηγήτρια Μονωδίας Δ.Ω.Λ), Μαρία Νταρακλίτσα – Κοκκινοσκουφίτσα (σπουδάστρια ανωτέρας Δ.Ω.Λ.), Χρήστος Παπαγεωργίου – Λύκος (σπουδαστής ανωτέρας Δ.Ω.Λ.).

Μια πρωτότυπη μονόπρακτη όπερα pasticcio σε τρεις σκηνές για μικρά-μεγάλα παιδιά και έφηβους (διάρκεια 50 λεπτά). Οσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη «Μοντέρνα Κοκκινοσκουφίτσα» μπορούν να γράψουν στην αναζήτηση της διαδικτυακής πλατφόρμας του youtube: Παιδική όπερα «Μοντέρνα Κοκκινοσκουφίτσα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass