Οι τελευταίες on line ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας

Θα είναι προσβάσιμες στο κοινό μέχρι μεθαύριο 27 Μαΐου

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2020 11:05

Με άλλες τρεις απολαυστικές μικρού μήκους ταινίες από το Φεστιβάλ Δράμας -που θα είναι διαθέσιμες online

έως και μεθαύριο Τετάρτη 27 Μαΐου- ολοκληρώνεται ο κύκλος προβολών ελληνικών ταινιών μικρού μήκους που συνδυάζουν χιούμορ και συγκίνηση.
Τις τελευταίες τρεις ταινίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τόσο στο κανάλι του Φεστιβάλ Δράμας στο Youtube (www.youtube.com/user/dramafilmfestival) όσο και στην ιστοσελίδα τού Φεστιβάλ (www.dramafilmfestival.gr).
Πρόκειται για μια επιλογή ταινιών, από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, με κυρίαρχο το κωμικό στοιχείο, που μας δίνουν μια γεύση από ένα μάλλον δυσεύρετο είδος στην ελληνική κινηματογραφική παραγωγή μικρού μήκους ταινιών. Συγκεκριμένα, προβάλλονται τρεις ακόμα ταινίες νέων δημιουργών, πολλοί από τους οποίους έχουν διακριθεί για τις δουλειές τους αυτές:
- «Ι’m gay» (15’, 2008) του Νικόλα Κολοβού με τους Α. Στρίντερ, Μπ. Φράιντμαν, Π. Ιωαννίδη. Ο Άλεξ, ένας Σουηδός ελληνικής καταγωγής, αποφασίζει να αποκαλύψει στην παραδοσιακή οικογένειά του το μεγάλο μυστικό του: ότι είναι ομοφυλόφιλος. Κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού γεύματος αναλογίζεται όλες τις πιθανές αντιδράσεις...
-«Χρήστος και Δήμητρα» (13’, 2015) της Αμέρισσας Μπάστα με τους Κ. Παληκαρά, Κ. Κορωναίο, Α. Κολοβό. Ο 8χρονος Χρήστος έχει στόχο να δει μαζί με τη συνομήλικη φίλη του, τη Δήμητρα, το βράδυ την παράσταση του έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» ενός περιοδεύοντος θιάσου που έχει φτάσει στο χωριό τους. Τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν τόσο εύκολα για τον Χρήστο, που θα κληθεί να ξεπεράσει εμπόδια και να πάρει γενναίες αποφάσεις. Μια ταινία για την τέχνη, τον έρωτα, τη μαγεία και το όνειρο!
-«Αχ Ελλάδα...» (8’, 2012) του Κώστα Αναγνωστόπουλου με τους Γ. Σουξέ, Α. Καμινέλη και Α. Σοφιανοπούλου. Ένας γραφικός ταξιτζής κλέβει και κοροϊδεύει όσο μπορεί τους πελάτες του, μια κοπέλα παριστάνει την υπάλληλο του ΣΔΟΕ για να του πάρει χρήματα, ένας γιατρός λαδώνεται για να κάνει τη δουλειά του.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass