Ανοικτό το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 8:02

 

* Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης είναι ανοικτό σε καθημερινή βάση από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι με σκοπό την ενημέρωση και τη γνωριμία του κοινού με το χώρο του μουσείου του οποίου η αρχιτεκτονική είναι μοναδικής σπουδαιότητας και ομορφιάς αλλά και την επαφή του με εκθέματα που αφορούν την κατοχή και την εθνική αντίσταση.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι στο χώρο της σοφίτας λειτούργει έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό και ενημερωτικό υλικό στο όποιο αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο οργανωθήκαν οι Θεσσαλοί αγωνιστές προκειμένου να απελευθερώσουν την πατρίδα από τις δυνάμεις του Άξονα, ο συντονισμός τους σε μυστικές οργανώσεις, αλλά και η διενέργεια σαμποτάζ στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνονται καλούνται Θεσσαλοί πολίτες που έχουν στην κατοχή τους αντικείμενα της περιόδου της Εθνικής Αντίστασης να τα προσκομίσουν στο μουσείο προκειμένου να εκτεθούν και να αναδειχθεί η αξία τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2410-280220, κ. Σοφία Σουφαράπη και Βούλα Παπαδόντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass