Η Κατερίνα Βρανά... ζωντανή, ζωντανά στον Βόλο

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2020 11:00

 Μετά τις sold out παραστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένα διάλειμμα -μοιραία-

λόγω του lockdown, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με την παράσταση «Staying Alive» (Σχεδόν Πέθανα), διακωμωδώντας τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο. Ορεξάτη και πιο δυνατή από ποτέ, η αγαπημένη stand-up κωμικός ξεκινά μια μίνι καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της περιφέρειας. Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία γυναίκα κωμικός του πλανήτη στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand-up comedy «Το πιο αστείο άτομο του κόσμου» βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις. Εκεί αρρώστησε βαριά, φτάνοντας σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της. Η Κατερίνα σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της.

Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανεβαίνει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της. Στο stand-up show της «Staying Alive» (Σχεδόν Πέθανα), η Κατερίνα μιλά για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια. Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο. Μπορείτε να την απολαύσετε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Cine Εξωραϊστική στον Βόλο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass