Remake για την κλασική κωμωδία «Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τρένα»

ΟΙ ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΚΕΒΙΝ ΧΑΡΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2020 14:30

Οι Γουίλ Σμιθ και Κέβιν Χαρτ αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην κλασική κωμωδία του 1987 «Planes, Trains και Automobiles» (Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τρένα) του Τζον Χιουζ.

Επιβεβαιώνοντας την είδηση, το Deadline αποκάλυψε ότι η εταιρεία διανομής της πρώτης ταινίας Paramount Pictures θα αναλάβει και το remake, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές θα είναι και παραγωγοί μέσω των εταιρειών τους, Hart Beat Productions και Smith’s Westbrook Studios. Η Έισα Καρ θα υπογράψει το σενάριο κάνοντας «ντεμπούτο» σε μεγάλου μήκους ταινία. Στην ταινία «Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τρένα» του 1980 πρωταγωνίστησαν ο Στιβ Μάρτιν και ο αείμνηστος Τζον Κάντι, ως Νίαλ Πέιτζ και Ντελ Γκρίφιθ, δύο εντελώς διαφορετικοί άντρες που αναγκάζονται να ταξιδέψουν μαζί όταν ακυρώνεται η πτήση τους για το Σικάγο για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Βιώνουν ξεκαρδιστικές καταστάσεις στην τριήμερη προσπάθειά τους να φτάσουν στο σπίτι και καταλήγουν να γίνουν απίθανοι φίλοι. Το remake θα είναι μια σύγχρονη εκδοχή του πρωτότυπου, με τους Σμιθ και Χαρτ να υποδύονται χαρακτήρες που αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια στη διάρκεια του ταξιδιού για να φτάσουν στο σπίτι και στους αγαπημένους τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass