Εγγραφές στο Ελεύθερο Εργαστήρι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΗΝΑ -ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2020 11:02

Ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου οι ανανεώσεις εγγραφών των μαθητών/-τριών

που επιθυμούν να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και τις 18 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής της εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά από τις 8/9 έως και τις 11/9 από τη Γραμματεία του Εργαστηρίου και ώρες 9:00-14:00.
Τις ίδιες ώρες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά και όσοι/-ες ενδιαφέρονται να εγγραφούν για πρώτη φορά στο Εργαστήρι για να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την εγγραφή νέων μαθητών/-τριών. Το Ελεύθερο Εργαστήρι για περισσότερα από τριάντα τέσσερα χρόνια αποτελεί πυρήνα εικαστικής μόρφωσης στην πόλη μας και συμβάλλει αναμφισβήτητα στην πολιτιστική της αναβάθμιση.
Λειτουργούν τμήματα: Ζωγραφικής για παιδιά: με έμφαση στη δημιουργική έκφραση και την αισθητική καλλιέργεια, για εφήβους και ενήλικες: με προτεραιότητα στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω του εθισμού και της άσκησης στην παρατήρηση, την έρευνα, τον πειραματισμό.
Κεραμικής για παιδιά: με στόχο την κατανόηση του όγκου και της πλαστικής ιδιότητας της ύλης και για ενήλικες: με στόχο την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών σε θεωρητικό και τεχνικό επίπεδο. Χαρακτικής για ενήλικες: με έμφαση στις βασικές τεχνικές της χαρακτικής τέχνης, υψιτυπία – βαθυτυπία, σε σύγχρονα αλλά και σε παραδοσιακά υλικά, όπως το λινόλεουμ, το ξύλο κ.λπ. Τηλέφωνο: 2410-670.496.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass