Το 43ο Φεστιβάλ Δράμας θα διεξαχθεί και ψηφιακά

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 11:02

Το Φεστιβάλ Δράμας 2020, επιστρέφει με ανακούφιση στον φυσικό του χώρο, το σινεμά,

και ανυπομονεί να υποδεχθεί το κοινό του στον θερινό κινηματογράφο Αλέξανδρο, Ολύμπια και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας από 20 – 26 Σεπτεμβρίου 2020. Παράλληλα, για πρώτη φορά, θα στηθεί ένα Drive-in δίπλα στο Γήπεδο Κραχτίδη (το κλειστό γυμναστήριο της Δράμας).
Δεδομένων ωστόσο των νέων πρωτόγνωρων συνθηκών της πανδημίας, το Φεστιβάλ Δράμας προσφέρει στο κοινό του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, και τη δυνατότητα online θέασης όλου του φετινού προγράμματος μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του στην οποία οδηγεί η επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ (https://www.dramafilmfestival.gr/) μέσω της επιλογής OnlineFestival: https://www.dramafilmfestival.gr/disff43-online/
Πιο αναλυτικά:
*Για πρώτη φορά, η διαδικτυακή πλατφόρμα του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας γίνεται διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό και μπορεί ο καθένας, με ένα μόνο email, να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό δωρεάν και να παρακολουθήσει το Φεστιβάλ online.
*Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις ταινίες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ (και στα τρία διαγωνιστικά προγράμματα), θα μπορούν να γνωρίσουν τους σκηνοθέτες και τους συντελεστές τους και φυσικά να δουν όλες τις ταινίες (όποιες από τις 89 επιλέξουν).
*Θα μπορούν να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης ταινίας για το βραβείο του κοινού (Audience award) και για τα τρία διαγωνιστικά προγράμματα του Φεστιβάλ (επιτρέπεται μία μόνο ψήφος, για κάθε διαγωνιστικό πρόγραμμα, για κάθε μοναδικό χρήστη).
*Θα παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση (Live streaming) τις σημαντικότερες στιγμές του Φεστιβάλ, όπως τις τελετές έναρξης - λήξης, την απονομή βραβείων, ομιλίες, master classes κ.λπ., καθώς και το Pitching Lab που φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά.
*Θα έχουν την επιπλέον δυνατότητα να δουν επιλεγμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων μέσα από το πρόγραμμα «Ελληνικό animation. Από την εκπαίδευση στην επαγγελματική παραγωγή μικρού μήκους», στην ενότητα Focus on Animation.
* Και βέβαια θα έχουν πρόσβαση στο αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ το οποίο, για πρώτη φορά, θα είναι προσβάσιμο για κάθε Έλληνα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που θέλει να το παρακολουθήσει.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass