Δυναμική έναρξη για τον Σύνδεσμο Γραμμάτων Τεχνών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2020 11:50

Δυναμικά ξεκινά τη νέα χρονιά ο Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας προγραμματίζοντας νέες, αλλά και αναπρογραμματίζοντας παλαιότερες εκδηλώσεις που είχαν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του Covid-19. Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του

Συνδέσμου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν σημαντικές εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν μεθοδικά τους τελευταίους μήνες. Θα πραγματοποιηθεί «Συμπόσιο Λογοτεχνίας», θα παρουσιαστούν το βιβλίο του Ανδρέα Ανδρουλιδάκη «Μνήμες Κατοχής» και το βιβλίο του Μιχάλη Νταλαμπίρα «Πρότζεκτ Κάλχας».
Αναλυτικά:
Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας σταθερά προσηλωμένος στις αξίες του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά, κατανοώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Άλλωστε πολλές περσινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις αναγκαστικά ματαιώθηκαν μετά τον Φεβρουάριο, όταν ίσχυσαν τα περιοριστικά μέτρα.
Στις δύσκολες, όμως, αυτές στιγμές ο Σύνδεσμος δηλώνει παρών και προγραμματίζει νέες εκδηλώσεις, παρεμβάσεις, προσαρμοσμένες πλήρως στα νέα δεδομένα και τους υγειονομικούς κανόνες του ΕΟΔΥ.
Το Δ.Σ. συνεδρίασε και αποφάσισε να πραγματοποιηθούν, το επόμενο χρονικό διάστημα, σημαντικές εκδηλώσεις, που προετοιμάστηκαν συστηματικά τους τελευταίους μήνες.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί «Συμπόσιο Λογοτεχνίας», από κοινού με τον Κύκλο Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών. Ο Κύκλος Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών είναι ο πρώτος στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αμιγώς δικαστικός λογοτεχνικός σύλλογος, που εδρεύει στην Αθήνα, αποτελείται από εν ενεργεία και σε σύνταξη Δικαστικούς Λειτουργούς, όλων των βαθμίδων δικαιοσύνης και παράγει σημαντικό πνευματικό έργο. Κατόπιν συνάντησης, στην Αθήνα, του προέδρου του Σ.Γ.Τ.Θ., κ. Ντίνου Κόκκινου, με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών, σχεδιάστηκε να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το «Συμπόσιο Λογοτεχνίας».
Επίσης, το βιβλίο του κ. Ανδρέα Ανδρουλιδάκη, με τίτλο «Μνήμες Κατοχής», ένα οδοιπορικό για τα μαρτυρικά χωριά, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση του Συνδέσμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Καλεσμένος θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και θα τιμηθεί από τον Σύνδεσμο Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας.
Τέλος, θα παρουσιασθεί και το βιβλίο με τίτλο «Πρότζεκτ Κάλχας» του δικηγόρου κ. Μιχάλη Νταλαμπίρα, από τις εκδόσεις «Κέδρος», ένα βιβλίο που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.
Ο Σύνδεσμος Γραμμάτων Τεχνών Θεσσαλίας τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για όλες αυτές τις εκδηλώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass