Μόνο με ραντεβού σε Διαχρονικό και Πινακοθήκη

ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΖΩΝΗ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 11:01

Μόνο με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνον κατόπιν ραντεβού θα γίνεται

η εξυπηρέτηση του κοινού στο Διαχρονικό Μουσείο και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, αφού ο νομός Λάρισας βρίσκεται πλέον στο «υψηλό» επιδημιολογικό επίπεδο προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Σε ανακοίνωσή της η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας για τη λειτουργία του Διαχρονικού Μουσείου λόγω κορονοϊού τονίζει ότι: «Αναφορικά με την προσέλευση και εξυπηρέτηση των πολιτών, σύμφωνα με την αρ. ΔΙΔΑΔ/ Φ.69/ 129/18771/13-10-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού» και καθότι ο νομός μας βρίσκεται πλέον στο «υψηλό» επιδημιολογικό επίπεδο προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνον κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνο για ραντεβού: 2413-508.201.
Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (efalar@culture.gr) είτε τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας: 2413-508.281, 2413-508.282, 2413-508.207). Η πιστή τήρηση της ανωτέρω οδηγίας στοχεύει τόσο στην αυτοπροστασία όλων μας όσο και στο να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας». Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Δημοτικής Πινακοθήκης-Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα στην οποία αναφέρεται ότι: «Αναφορικά με την προσέλευση και εξυπηρέτηση των πολιτών, σύμφωνα με την αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13-10-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού» και καθότι ο νομός μας βρίσκεται πλέον στο «υψηλό» επιδημιολογικό επίπεδο προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνον κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνο για ραντεβού: 2410-616.266. Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (info@katsigrasmuseum.gr) είτε τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας: 2410-623.615). Η πιστή τήρηση της ανωτέρω οδηγίας στοχεύει τόσο στην αυτοπροστασία όλων μας όσο και στο να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.
Επίσης στο site της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα http://www.katsigrasmuseum.gr στο πεδίο «Πινακοθήκη - Τμήματα» υπάρχουν τα τηλέφωνα όλων των υπαλλήλων της Πινακοθήκης».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass