Μουσική πρωτοβουλία αλληλεγγύης στη Λάρισα

ΣΗΜΕΡΑ 62 ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2020 11:30

Διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης για την πόλη, με 62 μουσικούς που ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία μοναδική πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την πόλη, διοργανώνει σήμερα Κυριακή 27 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο κανάλι του στο YouTube και στη σελίδα

https://www.facebook. com/pmsparartimalarissas, το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Η συναυλία θα έχει τη μορφή μαγνητοσκοπημένων βίντεο από μουσικούς της πόλης και από την ώρα που θα ανέβει είναι στη διάθεση όποιου θέλει να την παρακολουθήσει. Επίσης τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα ανεβαίνουν αποσπάσματα της συναυλίας και στη σελίδα του παραρτήματος στο Facebook (https://www.facebook.com/pmsparartimalarissas). «Η συναυλία μας αποτελεί στήριγμα και ανάγκη για όλους τους συναδέλφους και την αφιερώνουμε στους ήρωες της καθημερινότητας: Τους νοσηλευτές, τους ντελιβεράδες, τους σερβιτόρους, τους εργαζόμενους σε τόσους και τόσους κλάδους που πλήττονται. Ενώνουμε τις φωνές και τις μελωδίες μας με έναν λαό που δεν το βάζει κάτω και αγωνίζεται. Η σημαντική οικονομική ενίσχυση του Ταμείου μας από τη διαδικτυακή συναυλία που πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών μάς δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες για ενίσχυση όσων συναδέλφων έχουν ανάγκη. Σημαντική είναι η προσπάθεια και της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου που ετοιμάζει διαδικτυακή συναυλία αλληλεγγύης στις 30 Δεκεμβρίου.
Παίρνοντας αφορμή και από τη δική μας τοπική πρωτοβουλία ανοίγουμε έναν πλατύ διάλογο με την κοινωνία της Λάρισας, ειδικά αυτές τις στιγμές που η ανάγκη για πολιτισμό είναι τόσο μεγάλη! Με τον δικό μας τρόπο στέλνουμε μήνυμα:
Διεκδικούμε να παρθούν ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Ειδικά για αυτήν την κρίσιμη στιγμή που ζούμε είναι αναγκαία η επίταξη των ιδιωτικών Νοσοκομείων και των ιδιωτών Γιατρών, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα επειδή δεν υπάρχουν Μ.Ε.Θ.
Διεκδικούμε να εξασφαλιστεί η επιβίωση όλων μας, χωρίς εξαιρέσεις, για να μη γυρίσουμε έναν αιώνα πίσω στα συλλογικά και ατομικά δικαιώματά μας.
Διεκδικούμε να αμειβόμαστε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας για να μπορούμε να ζήσουμε από αυτήν, καθώς και το δικαίωμά μας στον ελεύθερο χρόνο. Στη ζωή μας! Για πρώτη φορά είμαστε άνεργοι σε μια περίοδο που όλες τις άλλες χρονιές είχαμε τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας. Από τον Μάρτιο και μετά όλος ο κλάδος ζει με την αβεβαιότητα και την αγωνία για το μέλλον της δουλειάς μας. Οι αγώνες και οι διεκδικήσεις μας, υποχρέωσαν την κυβέρνηση να κάνει παραχωρήσεις. Σε καμία περίπτωση η στήριξη αυτή δεν επαρκεί. Δεν περιμέναμε, δε θα περιμένουμε, συντονιστήκαμε και παλέψαμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε! Σκοπός του αγώνα: Η ζωή και η τέχνη μας στο ύψος των δυνατοτήτων του αιώνα μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass