Η Aννα Βίσση στη Λάρισα

ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2021 11:36

Στη Λάρισα θα βρεθεί η Άννα Βίσση για μια συναυλία στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ την Τρίτη 27 Ιουλίου. Η Λάρισα είναι μέρος της περιοδείας της τραγουδίστριας με την πολύχρονη διαδρομή, και θα παρουσιάσει στο κοινό ένα -σχεδόν τρίωρο- ανατρεπτικό, μουσικό

ταξίδι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής! Μια ανανεωμένη παράσταση γεμάτη ενέργεια, πάθος, συγκίνηση (και ...χιούμορ) που, σε συνδυασμό με το φλογερό αίσθημα της Άννας Βίσση και την εκρηκτική της χημεία με τους μουσικούς, υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους μοιραστούν αυτό το μοναδικό live με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Μαζί της στα τραγούδια ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς. Τα φώτα σχεδιάζει ο Μενέλαος Ορφανός ενώ τον ήχο επιμελούνται ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Αργύρης Λιανός» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass