Πρωτοψάλτη και Χατζηγιάννης μαζί

ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2021 11:10

Με «Μια αγκαλιά τραγούδια» θα επισκεφτούν τη Λάρισα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Πέμπτη 29 Ιουλίου. Οι δύο καλλιτέχνες, ενώνουν φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους και υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτυ», μία καλοκαιρινή «Γιορτή» και προκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους το «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω» και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας μόνος» στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ και ώρα στις 9.30 μ.μ.


H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, που πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πώς να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.
Παίζουν οι μoυσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο, Σόλωνας Αποστολάκης πλήκτρα, Πέτρος Βαρθακούρης μπάσο, Παντελής Ντζιάλας κιθάρες, Σοφία Ευκλείδου τσέλο, Κώστας Μυλωνάς ντραμς, Τάκης Βασιλείου κρουστά.
Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης, Σόλωνας Αποστολάκης. Ηχολήπτες: Zαχαρίας Σταμούλος, Αντώνης Μωραΐτης. Φωτιστής: Δημήτρης Λάιος.
Προπώληση:
Βιβλιοπωλείο Καλτσάς, Τηλέφωνο: 2410-255.672 - Παπαναστασίου 57, Λάρισα. Viva.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass