«Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι» στην Ελασσόνα

ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9.15 μ.μ.

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2021 11:06

Αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Ελασσόνας έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων,

το Θεσσαλικό Θέατρο στην παράσταση «Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι» τα κείμενα και τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Κώστας Τσιάνος, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή στους ρυθμούς κανονικότητας που τόσο έλειψαν την περίοδο των περιοριστικών μέτρων. Η παράσταση θα διεξαχθεί με δωρεάν είσοδο για το κοινό, μετά από συνεργασία του Δήμου και του Θεσσαλικού Θεάτρου, μεθαύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9.15 μ.μ. στον λόφο του Ανοιχτού Θέατρου Ελασσόνας, μια παράσταση υψηλής ποιότητας, από καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, με ζωντανή ορχήστρα και φωτογραφίες από τον Τάκη Τλούπα. «Καλούμε τους πολίτες να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία μετά από καιρό, να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής και να έχουν ένα βράδυ γεμάτο αναμνήσεις, χρώματα και εικόνες στον λόφο του Ανοιχτού Θεάτρου.
Η προσφορά πολιτιστικών αγαθών, υψηλής ποιότητας στους πολίτες, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, είναι προτεραιότητά μας, καθώς και η στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στον χώρο του πολιτισμού, που δοκιμάστηκαν εξαιτίας της πανδημίας» δήλωσε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας με αφορμή τη θεατρική παράσταση. Λόγω των περιοριστικών μέτρων οι πολίτες μπορούν να κάνουν τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 2493-024.444.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass