Γιορτή του κόμικς στη Λάρισα

Από 28 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου στον Μύλο του Παππά

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2021 11:00

Tο LA Comics Festival είναι μία πολυθεματική εκδήλωση, που εστιάζει στον χώρο της 9ης Τέχνης και απευθύνεται σε φίλους των τεχνών, λάτρεις των κόμικς, γραφίστες, εικονογράφους, animators, αναγνώστες, φοιτητές οπτικής επικοινωνίας και multimedia, δασκάλους και μαθητές, γονείς και παιδιά. 

Είναι ένα ετήσιο Φεστιβάλ, διάρκειας επτά ημερών, που συνδιοργανώνεται από το Project ΙππόΚαμπος, τον Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών «ΕΤουΚου» και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, διεξάγεται στον προαύλειο χώρο του Μύλου του Παππά στην πόλη της Λάρισας και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει εκθέσεις comics και εικονογράφησης, εργαστήρια, ομιλίες και panels, παραστάσεις, επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια ρόλων, μοντελισμό, καθώς και bazaar comics και σχετικών εκδόσεων. Επιπλέον,  περιλαμβάνει το «Larizona Dream» ένα «fest in fest» προβολών, καθώς και Artist Alley, με καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα -και όχι μόνο- οι οποίοι δίνουν το «παρών» στα τραπέζια και στις εκθέσεις της διοργάνωσης προβάλλοντας μια μεγάλη ποικιλία εικονογραφήσεων, αυτοεκδόσεων και comics εντύπων. Στο LAComicsFestival, το κοινό έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μορφές Τέχνης παγκοσμίως, να γνωρίσει δημιουργούς comics, να συζητήσει μαζί τους, να δει αλλά και να προμηθευτεί έργα τους. Το 3ο LAComicsFestival  ή LAComicsFestival vol3 «ΣΑΜΜΕΡ ΕΝΤΙΣΙΟ», θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου 2021.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Περιλαμβάνει (συνοπτικά):
*Artist Alley με 50 καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα και 20 ντόπιους καλλιτέχνες οπτικής επικοινωνίας.
*Bazaar εκδόσεων.
*Παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.
*Ομιλίες.
*Θεατρική παράσταση.
*2 unplugged lives στο θερινό σινεμά, από τοπικές μπάντες (Στράφι, Hidden in the Basement), καθώς και ένα live με τους Burger Project.
*2 Εκθέσεις (η μία με έργα καλλιτεχνών και με θεματική «Καρακαμπίλα», η δεύτερη με συλλεκτικές ελληνικές σπάνιες εκδόσεις).
*Προβολές ταινιών, καθώς και προβολές animations.
*Φιλοξενία του κινητού Φεστιβάλ της Αμάλ.
*Skate events.
*Live grafitti και τοιχογραφίες σε σημεία μέσα στον προαύλειο χώρο του Μύλου του Παππά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass