ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Σοκολατένια πρόσκληση στη φετινή Δ.Ε.Θ.

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2014 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:35

 

 

Πρόσκληση σε νέους καλλιτέχνες (ζωγράφους, εικαστικούς, γλύπτες κτλ) να δημιουργήσουν με «όπλο» τη φαντασία τους και να εκθέσουν τα έργα τους με θέμα σχετικό με τη σοκολάτα στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», απευθύνει η ΔΕΘ-HELEXPO.

To «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» θα λειτουργήσει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, για έξι ολόκληρους μήνες, αρχής γενομένης από τις 6 Σεπτεμβρίου με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μοναδικό Θεματικό Πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με στεγασμένους κυρίως αλλά και ελεύθερους χώρους 2.500 τ.μ. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας», καλούνται και οι νέες καλλιτέχνες να δημιουργήσουν, καθώς η σοκολάτα δεν είναι μόνο ένα υπέροχο γλύκισμα, αλλά και ένα υλικό τέχνης.

Βασικό τμήμα του «Εργοστασίου» θα αποτελεί μια πρωτότυπη, σοκολατένια γκαλερι και μια μεγάλη αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Περισσότερες πληροφορίες: www.ErgostasioSokolatas.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass