Αραμπάδες, σούστες και ποταμόβαρκες στο Διαχρονικό

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΛΑΡΙΣΑ, ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2021 11:03

Οι άνθρωποι της καθημερινότητας σε πρώτο πλάνο. Στην κίνηση της Λάρισας,

του σήμερα, του χθες, του πάντοτε. Μέσα μεταφοράς, για επαγγελματικούς λόγους, ψυχαγωγία και ανάγκες μετακίνησης γενικά. Είναι η κεντρική ιδέα της φωτογραφικής έκθεσης «Λάρισα, εν κινήσει...», η οποία εγκαινιάζεται σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας. Άμαξες, αραμπάδες, σούστες, κάρα, περαταριές, ποταμόβαρκες, μηχανάκια, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα ΙΧ και λεωφορεία, αλλά και τρένα, συνθέτουν το φωτογραφικό υλικό. Αυτό όμως, το οποίο κυριαρχεί, είναι το ποδήλατο.
Το πλεονέκτημα της πόλης, σε κάθε αυτοκινητιστική «επιβουλή». Τώρα και πάντα... Η έκθεση θα γίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2021), τις οποίες διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και αποτελεί συνεργασία του Δήμου με τη Φωτοθήκη του Ομίλου Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας και το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19:00 Προσέλευση, χαιρετισμός δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη, χαιρετισμός προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων κας Σταυρούλας Σδρόλια, παρουσίαση των φωτογραφιών της Έκθεσης από τον Βαγγέλη Ρηγόπουλο μέλους της Φωτοθήκης. Περιήγηση στην Έκθεση.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass