Το Φεστιβάλ κινητοποίησε τους νέους της Λάρισας

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 14:08

Με την παράσταση «Ερως Λυσιμελής, 3 Μύθοι για τον έρωτα», η οποία επιμελήθηκε από νέους ανθρώπους και παρακολούθησε πλήθος κόσμου, καθώς και με συζήτηση για το μέλλον των νέων και τη δημοκρατία ανάμεσα σε Δημοτικά Συμβούλια Νέων από όλη την Ελλάδα (Δήμος Θέρμης, Δήμος Παγγαίου), ολοκληρώθηκαν στον εμβληματικό χώρο του Β’ Αρχαίου Θεάτρου οι διεργασίες του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.


Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Λάρισας - Πόλη που Μαθαίνει από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε μία σειρά από πολιτικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του: «Το Φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Δημοτικής Πινακοθήκης, του Μύλου του Παππά και του Β’ Αρχαίου Θεάτρου θεωρούμε πως πέτυχε τον στόχο του με τη σημαντική εμπλοκή και παρουσία νέων ανθρώπων τόσο στο κομμάτι της διοργάνωσης όσο και στη διάρκεια των εκδηλώσεων. Η συμμετοχή αυτή των νέων ανθρώπων, οι οποίοι μοιράστηκαν τις έννοιες και τα όνειρά τους για το μέλλον, μας κάνει αισιόδοξους πως το Φεστιβάλ θα αποτελέσει ένα σημαντικό θεσμό για την πόλη της Λάρισας τα επόμενα χρόνια.
Ως Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες, αυτούς και αυτές, που βοήθησαν στη διοργάνωση του Φεστιβάλ, καθώς και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Καθώς βέβαια να ευχαριστήσουμε επίσης και όλους τους φορείς που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ χωρίς τους οποίους το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.
Με την ολοκλήρωση του 1ου Φεστιβάλ αλλά και της πρώτης θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, καλούμε όλους τους νέους και τις νέες να δηλώσουν συμμετοχή στο Μητρώο Νέων Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων ώστε να είναι κομμάτι του επόμενου οργάνου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass