Έκθεση μαθητικής δημιουργίας

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2014 20:07 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:43

 

 

 

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της καθιερωμένης έκθεσης με παιδικές δημιουργίες των μαθητών του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Μ. Ν. Ράπτου. Στην τελετή των εγκαινίων θα μιλήσουν η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων Μ. Ράπτου κ. Νίκος Ράπτης και η δασκάλα των μικρών δημιουργών κ. Ελένη Νατσίδη. 

Μετά τα εγκαίνια η έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28) ως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 έως τις 9 το βράδυ. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η έκθεση για τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά. Φιλοδοξία των συντελεστών είναι να αποτελέσει χώρο έμπνευσης και πόλο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για το μεγάλο ζήτημα της αισθητικής αγωγής στα σχολεία.  

Τα παιδικά έργα είναι εμπνευσμένα από μεγάλους Έλληνες και ξένους ζωγράφους και περιλαμβάνουν κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, ομαδικές εργασίες, κολλάζ, δημιουργίες χαρακτικής με λαδοπαστέλ και πολλές ακόμα πρωτότυπες δημιουργίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass