«Η εκδίκηση της Ιοκάστης»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2021 12:31

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα και ώρα 9 μ.μ., η θεατρική παράσταση «Δίχως φρένα... Η εκδίκηση της Ιοκάστης» που είναι η νέα παραγωγή του Θεάτρου Τεχνών Λάρισας.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στον νέο χώρο του Θεάτρου επί της Τζαβέλλα και Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η παράσταση «Δίχως φρένα... Η εκδίκηση της Ιοκάστης» είναι του Λεωνίδα Τσίπη και θα ανέβει μετά από έναν ακριβώς χρόνο, καθώς τις προετοιμασίες τις «ανέβαλε» η δεύτερη καραντίνα και ενώ είχε φτάσει στις τελικές της δοκιμές. Έτσι λοιπόν εκ νέου φέτος και για δύο περίπου μήνες τώρα ετοιμάζεται ακόμα πιο δυναμικά, ενώ από σήμερα Παρασκευή το θέατρο θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχτεί το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.
Συντελεστές:
Η παράσταση ανεβαίνει σε:
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δημητριάδης, Σκηνικά «Νέο Θέατρο Τεχνών», Επιμέλεια κοστουμιών Βάνα Καταραχιά, Επιμέλεια Μουσικής «3 in 1», Φωτισμός-ήχος Φλώρα Θάνου.
Πρωταγωνιστούν οι Ανδρέας Ζυγογιάννης, Κατερίνα Μαργούδα, Βάνα Καταραχιά, Στέλιος Ντικούλης, Βασιλική Δούφα, Δημήτρης Τσατσανάκος, Πάρης Μποντικούλης.
Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 7 μ.μ. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) και κατά τις ώρες 11 π.μ. - 2 μ.μ. και 7 μ.μ. - 9 μ.μ. στο τηλέφωνο 2410-534.313. Επίσης κρατήσεις θα γίνονται και στο viva.gr.
Στο θέατρο θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του Covid-19.
Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ το θέατρο θα λειτουργεί με το 70% της πληρότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass