ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Ταξίδι στη μελωδία από τον Μάριο Φραγκούλη

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2014 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:57

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Μάριος Φραγκούλης φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ξεχωριστής πορείας στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα και το γιορτάζει με μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα. Ο δημοφιλής ερμηνευτής επιφυλάσσει στο κοινό του ένα ταξίδι στις μελωδίες διάσημων τραγουδιών του κλασικού ρεπερτορίου (Classical-Crossover), των μιούζικαλ και του παγκόσμιου κινηματογράφου, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία σε τραγούδια των Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, John Lennon, Charlie Chaplin, κ.ά. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία («Η εποχή της αγάπης» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο κήπος των ευχών» κ.ά.), αλλά φυσικά και κάποιες εκπλήξεις.

Η συναυλία αυτή θα δοθεί στο Κηποθέατρο την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 9:15 μ.μ.

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Μ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Επί σκηνής 25 χρόνια: West End και πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε φημισμένα μιούζικαλ, Σκάλα του Μιλάνου, Ηρώδειο, Επίδαυρος, Royal Albert Hall, Jazz at Lincoln ζωντανές εμφανίσεις με διάσημους ερμηνευτές, όπως οι Montserrat Caballe, Placido Domingo, Jose Carreras, Lucio Dalla, Lara Fabian, Sarah Brightman, Barbara Hendricks, Justin Hayward (Moody Blues), Vanessa Williams, συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες, όπως οι :Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Andrew Lloyd Webber, John Barry, Robin Gibb (Titanic Requiem), μια σημαντική διεθνής καριέρα, με την υπογραφή της Sony Classical Αμερικής, αλλά κυρίως αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια αποτελούν σταθμούς μιας μοναδικής καριέρας. Έχει συνεργαστεί με ορισμένες από τις πιο γνωστές συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου, όπως οι London Symphony Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, Kremlin Philharmonic Orchestra, η BBC Concert Orchestra, Tokyo Philharmonic, και πιο πρόσφατα με την Boston Pops. Στην Ελλάδα μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ερμηνευτές, όπως οι: Μαρία Φαραντούρη, Γιώργος Νταλάρας, Νάνα Μούσχουρη, Έλλη Πασπαλά, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ο Μάριος Φραγκούλης στις 9 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Βόλο, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass