Ο Μ.Ε.Σ ΑΒΕΡΩΦ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ» ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Προβάλλοντας τραγούδια και χορούς της Λάρισας

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2014 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:03

Χορευτική εμφάνιση σε συνάντηση συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει ο Μ.Ε.Σ Αβέρωφ «Ο Θετταλός» σήμερα Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. Πρόκειται για την Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων, που πραγματοποιείται για 13η χρονιά και τη διοργανώνει το θέατρο «Δώρα Στράτου» με το τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID-UNESCO στο κηποθέατρο «Δώρα Στράτου», στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη. Στις συναντήσεις αυτές συμμετέχουν εκλεκτά χορευτικά συγκροτήματα με ελεγμένο πρόγραμμα, μέσα στο προπύργιο του ελληνικού χορού εδώ και 61 χρόνια. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή του συλλόγου M.E.Σ. Αβέρωφ «Ο Θετταλός», στη συγκεκριμένη συνάντηση και σε ένα τόσο σημαντικό χώρο όπως το θέατρο της «Δώρας Στράτου». Η 30μελής χορευτική ομάδα του συλλόγου θα εμφανιστεί την πρώτη μέρα του φεστιβάλ και θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από χωριά του Κάτω Ολύμπου (Πυργετός, Κρανιά, Καλλιπεύκη), του Κισσάβου (Σπηλιά) και της περιοχής της Αγιάς (Ανατολή, Ποταμιά).

Την επιμέλεια της παράστασης έχει ο Σωτήρης Καραβασίλης. Εκτός από τον M.E.Σ. Αβέρωφ «Ο Θετταλός» συμμετέχουν ακόμη οι σύλλογοι: Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου «Πολύμνια», «Εν Χορώ» Ζαχάρω Ηλείας, Χορευτικός Πολιτιστικός Όμιλος Ασωπίας «ΕΙΛΕΣΙΟΝ», Χορευτικός Σύλλογος Μαυροματίου, Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «Ο Κόκκινος Μύλος», Λαογραφικός Όμιλος Χώρας, Χορευτικό Συγκρότημα Κάτω Γέφυρας, Κέντρο λαογραφίας και πολιτισμού Δυτικής Αττικής, Χορευτικά Τμήματα Μυκόνου «Βλαντή Λίλιαν». Θα ακολουθήσουν άλλες δύο χορευτικές εμφανίσεις τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass