Διεθνές Φεστιβάλ Σαξόφωνου στη Λάρισα

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΕΩΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2022 11:05

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης θα χτυπάει η «καρδιά» του σαξοφώνου από τις 15 έως τις 18 Απριλίου 2022. Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαξοφώνου, τις εργασίες του οποίου θα ανοίξει ο Γιώργος Κατσαρός.

Το Φεστιβάλ επανέρχεται έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορονοϊού, πιάνοντας το νήμα από το τελευταίο Φεστιβάλ και συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των τελευταίων χρόνων, όταν και φιλοξενήθηκαν στη Λάρισα διακεκριμένοι σολίστ και παιδαγωγοί (Jean Marie Londeix, John Sampen, Georges Porte, Sarah Markham Mimmo Malandra κ.ά.). Οι διοργανωτές προσδοκούν και το φετινό Φεστιβάλ να αποτελέσει πολιτιστικό σταθμό για την Ελλάδα και να συνεχίσει να κατακτά κύρος και αναγνώριση στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟΥ
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Σαξοφώνου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας θα διοργανωθεί και Διαγωνισμός Σαξοφώνου. Ο Διαγωνισμός Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Απριλίου 2022 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Η Κριτική Επιτροπή θα αποτελείται από καταξιωμένους σολίστες και παιδαγωγούς της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού και θα ανακοινώνεται 15΄ πριν τον διαγωνισμό της κάθε κατηγορίας.
Σε όλες τις κατηγορίες θα απονεμηθούν πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο, ενώ σε όλους θα απονεμηθεί δίπλωμα και δώρα.
Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι οι εξής:
5η κατηγορία: 8+ έτη σπουδών / 5th Category: 8+ years of study R. Boutry, Divertimento for alto Sax and Piano, Ed. Al. Leduc
4η κατηγορία: 7-8 έτη σπουδών / 4th Category: 7-8 years of study P. Creston, Sonata II & III for alto Sax and Piano, Ed. Shawnee Press.
3η κατηγορία: 5-6 έτη σπουδών / 3rd Category: 5-6 years of study H. Tomasi, Evocation II, III & IV for solo Saxophone, Ed. Al. Leduc.
2η κατηγορία: 3-4 έτη σπουδών / 2nd Category: 3-4 years of study J. Leleu, Dance Nostalgique for mib, and piano, Ed. H. Lemoine.
1η κατηγορία: 1-2 έτη σπουδών / 1st Category: 1-2 years of study A.Crepin, L’ Elephant et la poupee for mib/sib saxophone and piano. Ed. R. artin.
Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass