«Ο Λαγός και η Χελώνα»

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΒΕΛΙΚΑ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2022 11:02

Η Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου θα παρουσιάσει το παιδικό έργο

«Ο Λαγός και η Χελώνα» αύριο Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Βελίκας. Μπορεί να είναι σύγχρονο ένα παραμύθι που γράφτηκε χιλιάδες χρόνια πριν; Ναι, αν μιλάμε για τον Αίσωπο, ο οποίος παραμένει διαχρονικός και ψυχαγωγικός στο πέρασμα των αιώνων. Τα παραμύθια του παραμένουν τα πλέον δημοφιλή, αντέχουν στον χρόνο και μας δίνουν μαθήματα ζωής. Σ’ αυτές τις αγαπημένες ιστορίες των παιδιών ανήκει και «Ο λαγός και η Χελώνα», που μας μαθαίνει με βιωματικό τρόπο ότι το φυσικό ταλέντο δεν αρκεί και συχνά η κοπιαστική προσπάθεια κερδίζει. Έτσι η υπομονετική χελώνα μας, η Σταματία, θα κερδίσει τον αλαζονικό λαγό, τον Γρηγόρη στον αγώνα δρόμου, που θα διαγωνιστούν. Ο Λαγός είναι γρήγορος πολύ, αλλά η Χελώνα επιμένει και προσπαθεί! Ποιος άραγε πρώτος θα βγει; Οι ηθοποιοί μας παίζουν και τραγουδούν με ζωντανή μουσική επί σκηνής και ταξιδεύουν τα παιδιά σ’ έναν κόσμο γεμάτο γνώση, χαρά, σοφία και φαντασία.
Προπώληση 8€ - Ταμείο 9€. Προπώληση στο αναψυκτήριο του θεάτρου, ΑΓΙΑ βιβλιοπωλείο «ΑΡΤΙΟΝ» VIVA.GR , Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επαγγελματίες ηθοποιοί Στέλλα Μπονάτσου, Γιώργος Πάππας, Αλέξανδρος Παππάς και η Aιμιλία Βαλή. Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης. Θεατρική Διασκευή: Ελένη Καρβέλη. Μουσική: Γιώργος & Αλέξανδρος Παππάς.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass