Σεμινάρια κλασικού και σύγχρονου χορού

ΜΕ ΓΚΕΣ ΜΙΧΩΦ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑΡΔΟ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2022 11:06

Η Ανώτερη Σχολή Χορού και η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου υποδέχονται τον κ. Γκες Μίχωφ,

καλλιτεχνικό διευθυντή της Σχολής από το 1990 έως το 2017, για την πραγματοποίηση σεμιναρίου κλασικού χορού, από τις 14 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας υποψηφίων για τις Ανώτερες Σχολές Χορού, καθώς και σπουδαστών Ανώτερης Σχολής Χορού, των μαθητών της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου και άλλων ενδιαφερομένων που ασχολούνται με τον χορό, το οποίο διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού –Τμήμα Χορού. Στόχος του σεμιναρίου είναι η μεταλαμπάδευση στους νεότερους της πολύτιμης γνώσης και της πολύχρονης εμπειρίας του Γκες Μίχωφ, ώστε κι εκείνοι να την υπηρετήσουν με έμπνευση και αφοσίωση. Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, από 5 έως και 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο σύγχρονου χορού/αυτοσχεδιασμού με διδάσκοντα τον Κωνσταντίνο Γεράρδο, χορογράφο, χορευτή, καθηγητή σύγχρονου χορού. Το σεμινάριο προετοιμασίας στον σύγχρονο χορό/αυτοσχεδιασμό απευθύνεται στους υποψήφιους που θα λάβουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις για τις Ανώτερες Σχολές Χορού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και τους σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού Δήμου Λαρισαίων, σε μαθητές της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου και σε άλλους ενδιαφερόμενους που ασχολούνται με τον χορό.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο 2410-256.464, διεύθυνση: Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παππά, ώρες 9.00-13.00 και 16.00-20.00. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass