«Ερωτικά ταξίδια» από την Μάριλυν Μανουσάκη

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2014 13:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:39

Κυκλοφορεί προσεχώς από τον εκδοτικό οίκο «Σπανός-Βιβλιοφιλία» το βιβλίο της Μάριλυν Μανουσάκη, «Ερωτικά ταξίδια» στη νέα σειρά Σύγχρονης Λογοτεχνίας «Αφροδίτη».

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου, 8 το βράδυ στο κτήμα Αλεξανδράτου (οδός Κ. Καραμανλή 29, σύνορα Μελίσσια – Κηφισιά). Προλογίζει ο Μανούσος Μανουσάκης – Σκηνοθέτης. Παρουσιάζουν ο Αλέξης Μανθεάκης – Επικοινωνιολόγος και η Νόνη Δούνια – Παρουσιάστρια. (Μόνο με προσκλήσεις).

Η ιστορία της Μανταλένας, της όμορφης, ανέμελης, αισιόδοξης Μανταλένας, είναι μια ιστορία γεμάτη έρωτα, ταξίδια και απρόβλεπτα γεγονότα. Πιστεύει ακράδαντα ότι το μυστικό της αιώνιας νεότητας είναι η σφραγίδα του έρωτα σε κάθε σκέψη, κάθε βλέμμα, κάθε κίνηση, στην αναζήτηση νέων εμπειριών. Πρωτεύουσες, μικρές πόλεις, κοσμοπολίτικα νησιά αποτέλεσαν το σκηνικό για τις ερωτικές της αναζητήσεις. Η νεαρή ηρωίδα τόλμησε, έζησε αχόρταγα τις όμορφες στιγμές που της προσφέρθηκαν και άγγιξε την ευτυχία και την πληρότητα. Ο  αναγνώστης θα παρασυρθεί, θα ονειρευτεί, θα αναπολήσει δικές του στιγμές ή θα ταυτιστεί μαζί της και θα παρασυρθεί σε ταξίδια μακρινά και γεμάτα περιπέτειες.

Η Μάριλυν Μανουσάκη γεννήθηκε στην Κηφισιά. Σπούδασε στο Deree College Διοίκηση, marketing και Δημόσιες Σχέσεις. Εργάστηκε στον τομέα των Δημόσιων Σχέσεων της τουριστικής βιομηχανίας και ως διοργανώτρια εκδηλώσεων και διεθνών συνεδρίων. Επί σειρά ετών υπήρξε θετή μητέρα στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Τα «Ερωτικά ταξίδια» είναι η πρώτη της συγγραφική εμφάνιση.

Συγγραφέας : Μάριλυν Μανουσάκη
Τίτλος : Ερωτικά ταξίδια Σειρά : Αφροδίτη, Σύγχρονη λογοτεχνία Έκδοση : Σπανός – Βιβλιοφιλία
Σχήμα : 21Χ14 εκ. Σελίδες : 152 Βιβλιοδεσία : Χαρτόδετο Τιμή λιανικής : 14 Ευρω
Κεντρική διάθεση : Βιβλιοπωλείο των Βιβλιοφίλων

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass