Η Banda EnTopica στο Circus

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2023 11:40

Η παραδοσιακή μπάντα δρόμου με έδρα τη Θεσσαλονίκη Banda Entopica θα εμφανιστεί αύριο Παρασκευή στο Circus Entertainment Hub, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9 μ.μ.

Η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακής και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής. Έχοντας ως βάση τους ήχους της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και όλης της Βαλκανικής Χερσονήσου, κινείται σε ρυθμούς χορευτικούς και πολλές φορές εκστατικούς με τραγούδια παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις.
Οι Banda Entopica είναι: Φίλιππος Φασούλας - Κλαρίνο, Πασχάλης Καρβουνάρης - Τρομπέτα, Ράφος Γκέντζης - Ακορντεόν, Μπίλης Μαλεγκάνος - Κρουστά, Ειρήνη Γκουτζάκη- Τραγούδι, Γιάννης Γκουντάνος - Ηχοληψία.
Με opening act τους Nτουμαλάνι, μια νεοσύστατη μπάντα ως προς το βάπτισμά της. Ωστόσο οι μουσικοί που την πλαισιώνουν είναι γνωστές καλλιτεχνικές προσωπικότητες. Όλοι οι Λαρισαίοι λίγο πολύ έχουν να μοιραστούν μια και περισσότερες στιγμές από γλέντια μαζί της. Πρόκειται για τους Κώστα Κωστούλη στο κλαρίνο, Λευτέρη Γάλλο στο βιολί, Πάνο Κράια στο τραγούδι, Χρήστο Καλαμπούκα στο λαούτο και Γιάννη Μακρυγιάννη στα κρουστά. Το όνομα της μπάντας είναι ομώνυμο της περιοχής Ντουμαλάνι από την ευρύτερη περιοχή του Θεσσαλικού κάμπου.
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Καλτσάς, Snuff Tobacco
Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass