Σύντομες πολιτιστικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2023 13:03

Το νέο Δ.Σ. των Φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής Μουσικής

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής Μουσικής Λάρισας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες στον σύλλογο στις 23 Νοεμβρίου 2023. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι: Σαρακατσιάνος Αστέριος, Πρόεδρος, Κιος Δημήτριος, Αντιπρόεδρος, Αργυρίου Σωτηρία, Γενικός Γραμματέας, Γεωργόπουλος Αχιλλέας, Ταμίας, Τσιώνης Γεώργιος, έφορος, Βουλγάρα Βασιλική, μέλος, Ντελή Φρειδερίκη, μέλος. Για την Ελεγκτική Επιτροπή
Περίσσιου Γεωργία, Πρόεδρος, Καζακίδου Φωτεινή, Γραμματέας και Σοφολόγη Σοφία, μέλος. Η θητεία των μελών στο Δ.Σ. και Ε.Ε. είναι τριετής.

 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας διοργανώνει σε συνεργασία με το Ωδείο Γκουλέτσου χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Διαχρονικό Μουσείο, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. Πρόκειται για ένα μουσικο-θεατρικό δρώμενο με τη συμμετοχή των σπουδαστών της τάξης φωνητικής της καθηγήτριας Αικατερίνης Οικονόμου. Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από μαθητές του συνόλου κιθάρας της τάξης του καθηγητή Χρήστου Πουλούλη, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει η διευθύντρια της σχολής Μιχαέλα Γκουλέτσου. Η γιορτή θα κλείσει με γιορτινά τραγούδια από την Αφροδίτη Γαργαλιάνου (τάξη διπλώματος) με τη συνοδεία κιθάρας από τον Εγκόλφιο Ρεστέμη, καθώς και άλλες μουσικές εκπλήξεις.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass