Γιώργος και Νίκος Στρατάκης στο Circus

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2023 11:04

«Την προσευχή μου όντε κάνω στον Θεό, του λέω πιο πολύ για σένα αντί για ‘μένα... Να ‘σαι καλά για να ‘χω λόγο να γελώ, τα δυο σου χέρια να βαστώ τ’ αγαπημένα...» µας λένε τα δύο χαρισµατικά αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, που έχουν κατακτήσει επάξια τη θέση τους στις καρδιές µας.

Πιστοί σε ό,τι με ειλικρίνεια αγαπούν να κάνουν χρόνια τώρα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πορεύονται ακούραστα, δημιουργικά και μας παρασύρουν μέσα από τις μουσικές τους ανησυχίες και τις ιδέες τους, σε ένα δικό τους ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι. Συνεχίζουν να αφήνουν το δικό τους πολύτιμο χνάρι στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, ενώ παράλληλα αβίαστα παραμένουν συνδεδεμένοι με τις ρίζες τους, με μια βαθύτερη και ιδιαίτερη ατομική και συλλογική δύναμη. Για τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη, η παράδοση είναι μια ενεργητική και όχι στάσιμη διαδικασία, μία εκ φύσεως δυναμική μεταβίβαση ψυχοσυναισθηματικού φορτίου από γενιά σε γενιά.
Τραγούδια αγάπης, έρωτα, αλληγορίες και ιστορίες βγαλµένες από τη ζωή µας αφηγούνται τραγουδώντας σε κάθε συναυλία-γιορτή που οργανώνουν. Η διάθεση κορυφώνεται σε λίγα λεπτά µέσα από τον χορό και την ενέργειά τους, ενώ το πρόγραµµα απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο ανεξαιρέτως που εκτιµά την καλή µουσική.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, θα βρίσκονται στη Λάρισα, για μια μοναδική μουσική βραδιά στο Circus Entertaiment Hub.
Η πορεία και οι συνεργασίες τους αποκαλύπτουν την αξία τους τόσο στον χώρο της παράδοσης όσο και της σύγχρονης καλλιτεχνικής σκηνής. Έχοντας στη μουσική τους φαρέτρα 10 συνολικές δισκογραφικές παραγωγές μαζί με τις επιπλέον που προστέθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου και σε συνδυασμό με τις μεμονωμένες κατά διαστήματα έκτακτες παραγωγές τους, θα μας παρουσιάσουν ένα συνονθύλευμα των μουσικών ανησυχιών τους... Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 9.30 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. Εισιτήρια στην προπώληση 14 ευρώ, την ημέρα της συναυλίας 17 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass