Ο Θάνος Γώγος αντιπρόεδρος στους Ελληνες ποιητές

*ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΔΡΕΥΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΝΤΑΒΟΣ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2024 12:15

Έντονο λαρισινό χρώμα είχε η ετήσια Γενική Συνέλευση του πιο έγκριτου φορέα Ποίησης της χώρας μας, του Ελληνικού Σωματείου Ποιητών «Κύκλος Ποιητών», με τον ποιητή και διευθυντή του Πανθεσσαλικού Φεστιβάλ Ποίησης, Θάνο Γώγο, να έρχεται δεύτερος σε προτίμηση ψήφων και να εκλέγεται αντιπρόεδρος του Σωματείου για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά και με την παρουσία του Κώστα Λάνταβου που εκτέλεσε τιμητικά χρέη προέδρου της Γενικής Συνέλευσης.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, νέα μέλη και πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Σωματείου.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:
Δημήτρη Αγγελή-Πρόεδρο. Θάνο Γώγο- Αντιπρόεδρο. Κλεοπάτρα Λυμπέρη- Γραμματέα. Τζένη Φουντέα Σκλαβούνου- Ταμία. Κώστα Καναβούρη- Έφορο Εκδηλώσεων.
Νέα μέλη (χρειάζεται αποδοχή του 50% των μελών) εκλέχτηκαν οι:
Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη, Αλέξανδρος Δαμουλιάνος, Νικόλας Κουτσοδόντης, Λάνα Μανδύλα, Αθηνά Παπαδάκη, Νάνα Παπαδάκη, Ιφιγένεια Σιαφάκα, Λίνα Στεφάνου, Δημήτρης Τρωαδίτης, Αντώνης Τσόκος και Λίλια Τσούβα.
Ο Θάνος Γώγος μιλώντας στην «Ε» δήλωσε πως ο Κύκλος Ποιητών εξέλεξε ένα ικανότατο Διοικητικό Συμβούλιο και πως από τη νέα του θέση σε αυτό, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την προώθηση της ποίησης εξίσου σε πρωτεύουσα και περιφέρεια και σίγουρα θα φροντίσει για ακόμα περισσότερες και ποιοτικές δράσεις στην πόλη που αγαπά, αλλά και για την προβολή τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. «Οι δράσεις του Κύκλου Ποιητών στην πόλη μας θα εμπλουτίσουν τον πολιτισμό της Λάρισας, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν την εικόνα της Λάρισας ως ένα από τα λογοτεχνικά κέντρα της χώρας, που με επιτυχία χτίζουμε εδώ και 10 χρόνια με τον Εκδοτικό Οίκο Θράκα, το Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης, Το περιοδικό Θράκα, τα ευρωπαϊκά προγράμματα λογοτεχνικών διαμονών και τη Λογοτεχνική Γωνία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θάνος Γώγος.
Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass