×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/357529

Πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού

ΑΠΟΚΤΑ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2024 12:00

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε ο «ετήσιος χορός», της Ένωσης Πόντιων Επαρχίας Ελασσόνας», στο κατάμεστο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ», στην Ελασσόνα, με πλούσιο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου παρουσίασαν εκτός από ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς και τον χορό Σερρα από αγόρια της ομάδας Νέων, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον κόσμο και τη χοροδιδάσκαλο Σοφία Κελόγλου-Κυριλλίδου να παίρνει τα εύσημα και για τη συνολική της δουλειά.
Σε μια καθιερωμένη κίνηση εδώ και πολλά χρόνια, η Διοίκηση της Ένωσης Ποντίων και φέτος τίμησε δικούς της ανθρώπους που την υπηρέτησαν από κάθε πόστο και ήταν ο Ιωάννης Σιδηρόπουλος, μέσω της εγγονής του Άννας Σιδηροπούλου, μιας και ο ίδιος έχει φύγει από τη ζωή και ο Δημήτριος Ταμουρίδης.
Στην ίδια εκδήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας, προανήγγειλε τη μετονομασία της πλατείας που βρίσκεται το μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου σε «ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» και με πρωτοβουλία της ιδίας της Ένωσης, μετά από σχετικό έγγραφο αίτημά της.
Πολυπληθής και η παρουσία επισήμων, από την Εκκλησία, την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Πολιτεία, τους Οργανισμούς, την Αστυνομία και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Gallery άρθρου

{gallery}357529{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass