ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΡΕΛΑ

Σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού για εκπαιδευτικούς

Δημοσίευση: 12 Νοε 2014 12:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:08

 

Για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών δημιουργείται νέο πρωινό τμήμα σεμιναρίου με αντικείμενο το Θεατρικό Παιχνίδι και γενικότερα τη Θεατρική Αγωγή, διοργανώνει το Εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας & Θεατρικού Παιχνιδιού Δήμητρας Τσουκαρέλα. Το σεμινάριο αποτελείται από τρείς ανεξάρτητους κύκλους. Ο Α΄ κύκλος τρίμηνης διάρκειας με θέμα “Ψυχόδραμα” αρχίζει αύριο Πέμπτη και ώρα 11 π.μ. στο χώρο του Εργαστηρίου και αφορά στους αυτοσχεδιασμούς, πηγές έμπνευσης, σωματική και φωνητική έκφραση, ψυχοδυναμική στήριξη του ατόμου. Γι΄ αυτόν το λόγο μπορούν να συμμετέχουν στον κύκλο αυτό εκτός από τους εκπαιδευτικούς κι άλλοι ενήλικες.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την υπεύθυνη του Εργαστηρίου Δήμητρα Στραγαλινού – Τσουκαρέλα, διπλωματούχο Παιδαγωγό θεάτρου – σκηνοθέτιδα, master εκπαιδευτικό – καλλιτεχνικής παιδαγωγικής. Σημειώνεται ότι το περσινό σεμινάριο έληξε με την θεατρική παράσταση “To μαγεμένο μολύβι” στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, όπου συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σεμιναρίου μαζί με τη θεατρική ομάδα παιδιών αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Πληροφορίες – Εγγραφές στο χώρο του Εργαστηρίου: Λάρισα οδ. Αβέρωφ 7Α (συνοικ. Αγ. Νικολάου), Τηλ.: 2410 618977, Κιν. 6944 149345, https://www.facebook.com/tsoukarelastheatrepedagogy.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass