«Μωβ Σκιές» της Μάγδας Κισσούδη

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2024 7:56

Το βιβλίο «Μωβ Σκιές» της Μάγδας Κισσούδη, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τις εκδόσεις Γράφημα. Πρόκειται για μία μυθοπλαστική ιστορία, που πραγματεύεται όμως, έννοιες πολύ σημαντικές, όπως είναι η ευτυχία, το πεπρωμένο, ο έρωτας, η αγάπη, η ανθρώπινη απώλεια, η φιλία, η γαλήνη στην ψυχή.

Είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που «έφυγαν» τόσο άδικα από τη ζωή, καθώς αγγίζει το ευαίσθητο θέμα της κακοποίησης των γυναικών.
Με φόντο το θέατρο και τον χώρο της τηλεόρασης, μία ηθοποιός και μία δημοσιογράφος πορεύονται μαζί στη ζωή, γιατί της δένει μία αδελφική φιλία. Μία φιλία που δοκιμάζεται στον χρόνο και αντέχει μέσα στις δυσκολίες και τις όποιες απώλειες. Αναζητώντας την ευτυχία τους, οι δύο ηρωίδες αναρωτιούνται αν βρίσκεται στους έρωτες, στην επαγγελματική καταξίωση ή στη γαλήνη της ψυχής.
Μέσα στην ιστορία του βιβλίου, αναγνωρίζεται το δικαίωμα στον αληθινό έρωτα και την αληθινή αγάπη, ενώ προβάλλεται ο σκληρός αγώνας, που δίνουν οι ηρωίδες για την επαγγελματική τους καταξίωση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα παιχνίδια που πλέκει η μοίρα για εκείνες, ενώ αγγίζεται με ευαισθησία το θέμα της απώλειας αγαπημένων προσώπων.
Σήμερα Σάββατο η συγγραφέας Μάγδα Κισσούδη, θα βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας και στο βιβλιοπωλείο «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ» (στην οδό Κοραή και 28ης Οκτωβρίου) για να γνωρίσει από κοντά τους φίλους αναγνώστες της πόλης και να υπογράψει το νέο μυθιστόρημά της.
Μαζί της θα είναι o εκδότης Ιωάννης Τσαχουρίδης και δύο ακόμη συγγραφείς από τον ίδιο εκδοτικό οίκο, η Μαρία Μπονέρη με το βιβλίο της «Άνθη Λεμονιάς» και ο John Emmans με το μυθιστόρημά του «Μόνο εκείνη ξέρει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass