Η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2024 11:11

Για την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί η Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου, προσκαλεσμένη από το ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο της Πόλης, προκειμένου να συμμετάσχει στο 11ο Φεστιβάλ Χορωδιών και Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει από 15-16 Μαρτίου. Είναι τιμή για τη χορωδία να πάρει μέρος σε αυτό το Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών «Δημήτριος Φραγκόπουλος» της Σχολής.

Πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε σε ειδική τελετή το Ζωγράφειο Λύκειο δια του ελλογιμωτάτου Διευθυντή του κ. Ιωάννη Δεμιρτζόγλου, για τα 130 χρόνια από την ίδρυσή του, ως αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι άνθρωποί του για να το διατηρήσουν ζωντανό. Η χορωδία έχει προετοιμαστεί εντατικά με την καθοδήγηση του μαέστρου της κ. Χρήστου Κτιστάκη και θα ερμηνεύσει ένα μικρό απάνθισμα έργων από το ελληνικό ρεπερτόριο. Αρχηγός της εκδρομής θα είναι η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Χριστίνα Μακρή και υπαρχηγός ο γραμματέας κ. Κώστας Γιούμης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass