«Απαγορεύεται το SEX στη Γαύδο»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2024 11:51

Η θεατρική παράσταση του Μάνου Παπαδά «Απαγορεύεται το SEX στη Γαύδο» θα παρουσιαστεί στη Λάρισα την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Θέατρο Τεχνών. Μια πικρή κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μάνος Παπαδάς και η Χρύσα Ποζίδου.

Περίληψη έργου
Το έργο εκτυλίσσεται στη Γαύδο όπου οι δύο ήρωες συναντιόνται. Η Ελληνογερμανίδα Μαργαρίτα, γύρω στα σαράντα, όχι τόσο επιτυχημένη συγγραφέας σε σχέση με τις δυνατότητές της, συναντά ένα άνδρα, τον Θεόφιλο, γύρω στα τριάντα που είναι θαυμαστής της. Ο άνδρας είναι και αυτός συγγραφέας αλλά αναγνωρισμένος και εμπορικός. Λόγω καιρικών συνθηκών αναγκάζονται να συγκατοικήσουν στην ίδια σκηνή. Η σχέση τους πέρα από ερωτική γίνεται πιο περίπλοκη.
Ο Θεόφιλος της προτείνει να ξεκινήσουν μία συνεργασία στην επιχείρηση με e-books που στήνει εκείνη την περίοδο και να επανεκδώσει το βιβλίο της όπου αδίκως δεν πήγε καλά, με άλλο τίτλο-εξώφυλλο και όνομα συγγραφέα. Η Μαργαρίτα δέχεται. Από την αρχή φαίνεται ότι το βιβλίο ξεπερνάει τις πωλήσεις από κάθε προσδοκία, αφού ακολουθήθηκαν τις ιδέες του Θεόφιλου. Επιστρέφοντας στην Αθήνα και ενώ οι δύο ήρωες έχουν ερωτευτεί, ο Θεόφιλος προσπαθεί να φέρει τη Μαργαρίτα σε επαφή με τους καλύτερους εκδότες ώστε να προωθηθεί η δουλειά της και να εκδοθεί άμεσα το δεύτερο της βιβλίο που είναι πολλά υποσχόμενο- σε έντυπη μορφή και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Όμως δεν εκτιμάται το βιβλίο όπως περίμενε και η προσφορά δεν είναι τόσο ευνοϊκή. Ταυτόχρονα, στον εκδοτικό που έχει επενδύσει επιχειρηματικά ο Θεόφιλος, εμφανίζονται οικονομικά προβλήματα και αναγκάζεται να πάρει γρήγορες αποφάσεις ώστε να μην χρεοκοπήσει η επιχείρησή του. Έτσι, κλέβει το δεύτερο βιβλίο της Μαργαρίτας, πριν εκδοθεί από τον άλλο εκδοτικό και με τη σίγουρη επιτυχία που θα είχε, θα σώσει την επιχείρησή του. Όταν η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τι έκανε ο Θεόφιλος, του στήνει παγίδα όπου ηχογραφεί τον Θεόφιλο να αποκαλύπτει ότι πλαστογράφησε την υπογραφή της και έκλεψε το νέο της έργο. Αναγκάζεται να μεταβιβάσει την επιχείρησή του στη Μαργαρίτα ώστε να μην τον διασύρει και καταστραφεί η φήμη του, εφόσον μπορεί να καταδικαστεί για πλαστογραφία και κλοπή. Στο τέλος, βλέπουμε πώς έχουν ανατραπεί οι ζωές των ηρώων, πώς έχουν μετατοπιστεί συναισθηματικά μετά τη γνωριμία τους και διαπιστώνεται πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η ζωή του καθενός ανάλογα με τις επιλογές του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass