Αυλαία με Ντίνο Κατσουρίδη

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ 7ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ -ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2024 12:00

Με ταινίες του Ντίνου Κατσουρίδη θα ρίξει την αυλαία του το 7ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου.

Το Σαββατοκύριακο στο «Χατζηγιάννειο» θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους σινεφίλ. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή -στις 6.45 μ.μ.- της ταινίας «Θανάση πάρε το όπλο σου» του Ντίνου Κατσουρίδη (1972). Θα μιλήσει για τον Ντίνο Κατσουρίδη ο κριτικός κινηματογράφου κος Δημήτρης Καλαντίδης και η σκηνοθέτης και σύζυγός του Ισαβέλλα Μαυράκη. Θα τιμηθεί ο Ντίνος Κατσουρίδης δια μέσου της οικογένειάς του Θα παρευρεθούν και θα τιμηθούν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Βασίλης Κολοβός. Στις 9.15 μ.μ. θα προβληθεί η «Εξέλιξη» του Περικλή Χούρσογλου. Αύριο Κυριακή 7 Απριλίου το πρόγραμμα ξεκινά στις 7 μ.μ. με τη βράβευση της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και στις 7.20 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Οι Αδίστακτοι» του Ντίνου Κατσουρίδη. Στις 9.15 μ.μ. οι μουσικοί Σπύρος Καβαλλιεράτος, Παναγιώτης Μπαλανίκας και η Αντωνία Βισβίκη θα κλείσουν το 7ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» παίζοντας μελωδίες από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass