Παρουσίαση βιβλίου και cd του Π. Χρόνη

*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2024 11:46

Tο Σάββατο 13 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ασυνάρτητος λόγος» και το cd «Οι μεθυσμένες μας πενιές» με νέα τραγούδια του γνωστού συγγραφέα και μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Χρόνη με προβολή ταινίας μικρού μήκους διεθνούς παραγωγής όπου πρωταγωνιστεί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λογοτεχνική Γωνιά του Δήμου Λαρισαίων (Γαληνού με Φαρμακίδου γωνία).
Για το βιβλίο και το cd θα μιλήσουν η εκπαιδευτικός και ποιήτρια Δέσποινα Πατσιατζή, ο στιχουργός και μουσικοσυνθέτης θωμάς Αστερίου και ο Παναγιώτης Χρόνης.
Συνδιοργανωτές της πολιτιστικής αυτής βραδιάς είναι οι εξής φορείς:
- Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, Λογοτεχνικό περιοδικό «Θράκα», Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθιωτών Λάρισας «Οι Σελλοί Ολύμπου», Μουσικός Σύλλογος Λάρισας «Μάρκος Βαμβακάρης’’ και η Ιστορική Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες»
Θα παίξει ζωντανά τα άσματα του cd και ρεμπέτικα τραγούδια το συγκρότημα «Δραμάδοντες» με τους εξής εξαιρετικούς καλλιτέχνες:
Μπουζούκι - τραγούδι: Παναγιώτης Χρόνης, Κιθάρα - τραγούδι Βασίλης Τσουρακάς, Ακορντεόν - Αντρέας Καρακάσης, Τραγούδι - Σταυρούλα Παναγιωτίδου.
Στο cd τραγουδούν σε πρώτη εκτέλεση οι εξής ερμηνεύτριες και ερμηνευτές: Αναστασία Βασιλειάδου, Μαριάννα Παπαγεωργίου, Νάντια Καραγιάννη, Σταυρούλα Παναγιωτίδου, Θέλμα Καραγιάννη, Γιώργος Ξηντάρης, Μπάμπης Τσέρτος, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Παντελής Θεοχαρίδης και Παναγιώτης Χρόνης.
Οι στίχοι όλων των ασμάτων είναι του θεσπέσιου λαϊκού ποιητή Χρήστου Κανελλόπουλου και οι μουσικές εμπνεύσεις του χαρισματικού μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Χρόνη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια, την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει ο καλλιτέχνης Θωμάς Αστερίου - Μπαγιαντέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass