Στην Ελασσόνα η κωμωδία «Ποιος έχει σειρά;»

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ»

Δημοσίευση: 12 Απρ 2024 11:51

Μια υπέροχη κωμωδία ετοίμασε για φέτος η θεατρική ομάδα «Επί σκηνής» της Ελασσόνας. Πρόκειται για το έργο «Ποιος έχει σειρά;».

Η θεατρική ομάδα της Ελασσόνας για αρκετά χρόνια έχει γίνει θεσμός για την πόλη. Με παραστάσεις αριστοτεχνικά δοσμένες, με γούστο και απαράμιλλη αισθητική, και κυρίως με υψηλό επίπεδο ερμηνειών, προσφέρουν γέλιο και διασκέδαση στους θεατρόφιλους. Οι πρόβες έφτασαν στην τελική ευθεία με πολύ μεράκι, καλή διάθεση και ανυπομονησία για μια ξεκαρδιστική παράσταση. Άλλωστε, η εποχή μας έχει ανάγκη από γέλιο και ευχάριστες στιγμές. Όσο οι δυσκολίες της ζωής μάς περιβάλλουν, τα οικονομικά αδιέξοδα, η δυστυχία και ο πόνος δίνουν καθημερινά το παρόν τους, το γέλιο φαντάζει σαν όαση μέσα στην ομίχλη της δυσαρέσκειας. Η κωμωδία, μέσα από τις υπερβολές, τις ευτράπελες καταστάσεις και τις απρόσμενες εξελίξεις αναπαριστά την ίδια την ζωή. Παραστάσεις θα δοθούν αύριο Σάββατο, μεθαύριο Κυριακή και την Τρίτη 16 Απριλίου στην αίθουσα Β. Φαρμάκη στην Ελασσόνα. Η σκηνοθεσία-επιλογή μουσικής είναι του Στέλιου Ντικούλη και τους ρόλους ερμηνεύουν οι (με αλφαβητική σειρά): Αθανασιάδου Μάγδα, Βαρσαμής Γιώργος, Καλογήρου Κική, Κοτζαμανίδη Θεοφανάκη Στέλλα, Κοτζαμανίδη Έφη, Μητσιμπόνα Μαίρη, Μιχάλης Θανάσης, Παγγαία Γιούλα, Τρουμπούκης Βαγγέλης, Φαρμάκης Κώστας. Σκηνικά-κουστούμια: Θεατρική ομάδα.
Ήχος, φωτισμοί: Θεοφυλακτίδης Γρηγόρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass